mizerny vykon, Intel Core Duo 2 6300, kde je problem
pred par dnami som presiel na novu zostavu z Intel P4 3GHz NW na Intel Core Duo 2 6300 sice teraz mam este len 1x512MB ale PC je uplne pomale ked nieco spustam, pripomina mi Duron 1.2GHz kde je vlastne problem?
Re: mizerny vykon, Intel Core Duo 2 6300, kde je problem
Citace:
Původně odeslal
skorec1
pred par dnami som presiel na novu zostavu z Intel P4 3GHz NW na Intel Core Duo 2 6300 sice teraz mam este len 1x512MB ale PC je uplne pomale ked nieco spustam, pripomina mi Duron 1.2GHz kde je vlastne problem?
Problém bude určitě někde mimo procesor... Instaloval jsi čistý OS? Máš správné drivery a nejedou Ti třeba disky v PIO modu? Párkrát se mi stalo na notebooku, že se disk sám takhle přepnul a mašiny se stal traktor - pomohlo odebrání řadiče v seznamu zařízení...
Citace:
Původně odeslal
skorec1
ja by som videl problem v RAM :)
problem v RAM? s 512kou tak mozna pri spousteni her to jede jak duron, ale ve widlich nevim nevim.. i photoshop jede na 512 docela slusne.. ja osobne bych preinstalil widle
nebo budes muset hledat chybu nekde ve stavajicich widlich
Citace:
Původně odeslal
jenicek321
problem v RAM? s 512kou tak mozna pri spousteni her to jede jak duron, ale ve widlich nevim nevim.. i photoshop jede na 512 docela slusne.. ja osobne bych preinstalil widle a to navic jinou verzi, stahni si treba win XP proff corporate dezember 2006
"ked nieco spustam" alias ked odswapovava veci prec ... este moze mat vypnutu cache na raid0 poli (ma to v podpise, neviem ci to je pravda) co by tiez sposobovalo slusnu pomalost ...
nieco ti vsak poradim jenicku, este raz tu budes niekomu doporucovat warez tak zle skoncis
Citace:
Původně odeslal
jenicek321
problem v RAM? s 512kou tak mozna pri spousteni her to jede jak duron, ale ve widlich nevim nevim.. i photoshop jede na 512 docela slusne.. ja osobne bych preinstalil widle a to navic jinou verzi, stahni si treba win XP proff corporate dezember 2006
Ono je nekde ke stazeni XP proff corporate zdarma ? Nerekl bych :mad:
Taky bych to videl na chybu Windows/disku.
pardon za warez, nemoc z povolani :-)
Citace:
Původně odeslal
MadCap
"ked nieco spustam" alias ked odswapovava veci prec ... este moze mat vypnutu cache na raid0 poli (ma to v podpise, neviem ci to je pravda) co by tiez sposobovalo slusnu pomalost ...
nieco ti vsak poradim jenicku, este raz tu budes niekomu doporucovat warez tak zle skoncis
jasne mam raid 0, pocuj to odkial mas ze som tu doporucoval warez? asi si si precital stary prispevok alebo co...
Citace:
Původně odeslal
skorec1
jasne mam raid 0, pocuj to odkial mas ze som tu doporucoval warez? asi si si precital stary prispevok alebo co...
MadCap to psal na jenicek321 a ne na tebe ;)
Citace:
Původně odeslal
skorec1
tak vlez do intel matrix manager a na tom poli si nezabudni zapnut cache (pravym tlacitkom na to pole v advanced rezime). Pisem to z hlavy, nemam to tu poruke, takze to snad najdes ;). Vyznamne to pomaha vykonu ... ale malu ramku to nespravi ;)
no asi je to fakt nieco s raid, teraz som si spomenul ze ked som instaloval ovladace na dosku tak sa mi to zaseklo na raid tak som to resetol... tie ovladace ani nemam nainstalovane, mi vypise chybu pri instalovani...
http://213.215.107.72/fotoalbumy/024...b4dd5bd882.jpg
asi fakt budem musiet preinstalovat windows...