co byste mi doporucili? pouzivam zatim nero wave editor
Printable View
co byste mi doporucili? pouzivam zatim nero wave editor
SoundForge
Já sem naposled taky něco hledal a nakonec sem provedl jednoduchý úpravy v Premiéře :wink:
soundforge nebo cooledit
SoundForge
CoolEdit
GoldWave (ten asi nejvíc) 8)
Na strihani pouzivam Soundforge, na dalsi upravy (pouzivani pluginu a vypalovani) Wavelab - ten ma skvelou moznost preview s nekolika efekty najednou a prima se pracuje s jednotlivymi tracky pred vypalem CD - podobne jako v CD Creatoru (plugin do Soundforge).
Já se přikláním na GoldWave... používám ho již řadu let... má hafo funkcí... 8-)
Goldwave nesaha SF nebo WL ani po rolovaci menu ;D Oba zminovane programy jsou profesionalni.
SoundForge
Hlavne se divej jak "hluboke" ma ktery program Undo!!!!
Se to mozna nezda ale dost jich ma treba jen max jednou zpet coz jaxi nestaci.
Ja sa priklanam k SoundTrackeru zo ZX Spectra ;D
Ale inak u mna vedie SoundForge, pretoze ked donho navalis hodne plug-inov je asi neprekonatelny v komplexnosti, ktoru nexcem nikoho urazit asi ani jeden z nas smrtelnikov( samo okrem Dorf-a )nevyuzije.
Na nějakou tu složitější editaci SoundForge.
S directX pluginy umi pracovat i Wavelab a krome toho i s VST pluginy...
2dorf: vsak OK, ale mam radsej SF ;)
Mne se taky lip pracuje s SF, ale preview s pouzitim nekolika pluginu najednou v realtime je u WL super.
Dik za info 2 dorf, ja som mal WaveLab spred 4 rokov co je docela brutus, ale asi ho znovu skusim.
moc diky-ted du sosat pres kazaa ;D
sounforge sem sosnul, potom se nak zbortily xpčka(moje error :-) ) a sounforge fuč ??? jak exac, tak instalace ??? ???
rozhodně doporučím SoundForge a GoldWave :wink:
Muzu doporucit SoundForge 4.5 ... na netu je dobre riplej a nejsou s nim absolutne zadne problemy.
SoundForge 4,5
ale teraz som si stiahol SoundForge 6 -->Super :wink:
A zkousel tady nekdo novej Cool Edit Pro 2.0 !!! Zalezi co od toho programku cekas, ale me pripada dost dobrej
De Profundis: Zkousel jsem v1 ale moc me to nenadchlo ... mam par kamosu co v nem delaj ale jen nektery veci
Ty jo, tady je zvukaru. :roll: To jsem netusil.
Trochu se tim zabyvam profesionalne a pro cistici a masteringove prace - hlavne z DAT pouzivam Sound Forge 6.0 - pozor jestli pouzivate SF 5.0 a starsi, prace s nimi neni tak komfortni a neni tolik moznosti jako ve verzi 6.0. Pouzivam "cistici" plug-iny od Waves a dalsi .... hlavne v ruznych kombinaci v Plug-in Chaineru - to je super vec ve verzi 6.0.
Dobrej je treba i Samplitude 6, ale tezko se schani.
WST plug-iny se tam daj taky dost v pohode dostat, i kdyz je program primo nepodporuje.
Kdyby to nekoho zajimalo. Ja osobne je nepouzivam. Vystacim si s DirectX.
Chainer ja na prd, kdyz kazdej track potrebuje jinou upravu...
Tak to je snad samozrejme, ze na ruzne tracky se pouzivaji jine nastaveni a jine filtry atd, to ale neznamena, ze ty filtry nemuze mit v chaineru - kazdy z nich se tam da v pohode vypnout ... a hlavne si to predem poradne poslechnout ...
Ja to hlavne pouzivam k cisteni starych nahravek a take neprofesionalne nahranych DAT. Tak jsou treba tracky dlouhe 40 min. A to se ten chainer setsakramentsky hodi.