Prosim, mohl by nekdo z majitelu napr. programem RaBiT stahnout bios z karty a poslat ho sem? A pripadne sdelit vyrobce a typ pameti na karte. Moc diky. ;) Jde mi o zjisteni casovani pameti na teto karte.
Printable View
Prosim, mohl by nekdo z majitelu napr. programem RaBiT stahnout bios z karty a poslat ho sem? A pripadne sdelit vyrobce a typ pameti na karte. Moc diky. ;) Jde mi o zjisteni casovani pameti na teto karte.
Ja mam od Sapphire X1950XT PCI-E. Inak tym RabBitom mi BIOS nejde stiahnut, stiahol som ho ATI Winflashom, tu som Ti ho upol:
http://rapidshare.com/files/18245625/r580.rom
ATI X1950XTX
zahradni1157.wz.cz/r580.rom
Ahojte ...
Mam pocit ze moja karta ma timing pameti nastaveny moc agresivne ... Su na nej samsung 1.1ns chipy ktore maju mat maximum niekde okolo 1800 no mne to uz okolo 1650-1680 konci....
Tak Liquidfunk mi poradil ATI WinFlash 1.10 ((KTORY STIAHNETE TU)) ktorym som ten bios z mojej karticky vytiahol a otvoril v RABIT-E((KTORY STAIHNETE TU)) ... ...
Takze timing pameti na mojej karticke je 11 10 6 9 9 13 1D 20
Dalsi clovek s podobnou kartou je Dymone ktory ma Karticku od Sapphire, kdezto ja mam od ASUS-u.
Zaujimal by ma hlavne aky timing maju ludia co vlastnia nejaku X1900XTX pripadne X1950XT s GDDR3 pametmi.
(NIE X1950XTX KTORA MA GDDR4)
Moja asuska ma samsung 1.1ns moduly ...
DIK
To mi nikto nepomoze :???: