Zakazani klikani na touchpadu
Nevite nekdo, jak by se dalo zakazat,aby pri "ťápnutí" na touchpad nedoslo ke kliknuti? Je to na ntb Compaq Armada M700, mam tam XP, zadny ovladace k touchpadu jsem nikde nenasel. Nejaka moznost to treba deaktivovat v registrech? Diky za kazdou radu.
Re: Zakazani klikani na touchpadu
Citace:
Původně odeslal
Busch
Nevite nekdo, jak by se dalo zakazat,aby pri "ťápnutí" na touchpad nedoslo ke kliknuti? Je to na ntb Compaq Armada M700, mam tam XP, zadny ovladace k touchpadu jsem nikde nenasel. Nejaka moznost to treba deaktivovat v registrech? Diky za kazdou radu.
Podivej se na podporu HP, mohlo by to byt v tomto baliku
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport..._I17547-100466
Pokud nebude, touchpady v noteboocich jsou vetsinou od synaptics (www.synaptics.com) nebo Alps. Pokud tedy nenajdes relevantni driver na HP, zkus stahnout synaptycs verzi ci Alps a otestuj, pokud z nich bude nektera fungovat tak v obou je moznost vypnuti "tapani".
Ikdyz po pravde receno, dost nechapu, na co to nekdo vypina, ja bych bez moznosti tapnuti umrel, tlacitka prakticky nepouzivam :)
EDIT: tak ten balik z HP ani netahej, je to jen konfigurator tlacitek, nic vic, nic min.
Tedy vyzkousej univerzal od synaptics i alps, jeden by se mohl chytit a pak muzes tapovani vypnout. Jinak zda se da vypnout u widliho unidriveru, to skutecne nevim.
Diky moc, pomohl ovladac od Synaptics:) K+
Vypnuti tapani se hodi treba do busu, tam pri zapnutym se neda skoro pracovat,clovek furt nekam klika, jak to pri jizde drnca:D
Citace:
Původně odeslal
Busch
Diky moc, pomohl ovladac od Synaptics:) K+
Vypnuti tapani se hodi treba do busu, tam pri zapnutym se neda skoro pracovat,clovek furt nekam klika, jak to pri jizde drnca:D
I ja dekuji :)
Jo do autobusu, tam asi jo, tam to asi smysl ma :)