Mam obsadene 2 banky s 256MB_OCZ400performance a planujem kupit este jednu 512MB taku istu seriu, ale nie som si isty ci bude este stale v dual. rezime...Thx.
Printable View
Mam obsadene 2 banky s 256MB_OCZ400performance a planujem kupit este jednu 512MB taku istu seriu, ale nie som si isty ci bude este stale v dual. rezime...Thx.
NO podla mna nebude ponevac DualDDR je spustene len pri obsadeni bankof 2 a 3 !!
Hmm, toho som sa obaval...ale som si nebol isty :?Citace:
Původně odeslal cox
Opak je pravdou. Ak dáš 510 do DIMM1 a 2 256-ky do DIMM2 a DIMM3 bude pristupovať k celemu GB 128bitovo. Ale ak dáš 256 do DIMM1 a druhú 256 spolu s 512 do DIMM2 a DIMM3 tak bude pristupovať 128 bitovo len k prvým 512MB, k zvyšným len 64 bitovo.Citace:
Původně odeslal cox
Wow, tak to som naozaj nevedel. :-)Citace:
Původně odeslal bananalama
Sorry, ale si si naozaj 100%isty ??? Vies, nerad by som prastil do 512 a nemal 128bit :wink:
100% neviem ani či som to ja, čo píšem. Nemám to odskúšané ale čítal som to na nejakej múdrej stránke (už neviem kde). :? :? :?
kde sa dajú kúpiť tie OCZ pamate.. ;D
Ja si ich kupujem v Brnenskej ProCE. Neplatena reklama...tuto poslednu dostanem zadarmo za prezentaciu na oc.cz/4e ;DCitace:
Původně odeslal Martin83
To že "neplatená reklama" už môžeš škrtnúť. ;D ;D ;D
No hlavně je tu jedna OBROVSKÁ otázka. Podporuje vůbec nějaká deska DDR400 ve všech bancích? NF-7, doslovná citace, "maximum osaditelné paměti typu DDR400 (PC3200) 2GB, pouze v banku 2 a 3". Jak to podporují ostatní desky PC3200 netuším, ale podle selský logiky díky tomu, že je to stejnej chipset asi úplně stejně. ;D
Tak to si mozem ist kupit korcule a budem z nich mat to iste ako z dalsieho 512 modulu :roll:Citace:
Původně odeslal Halen
Asi napisem do Epoxu...
No a ja mám zase u 8RDA napísané:Supports up to 3.0GB of 200/266/333/400MHz DDR SDRAM. Tak babo raď. ;D :?:Citace:
Původně odeslal Halen
No tak super, EPOX podporuje 3GB PC3200. Pak není co řešit. Abit to neumí. :oCitace:
Původně odeslal bananalama
Šak furt hovorím že EPOX bingo.
no ja osobne, tam stejne vic jak 1 gigo nedam, k cemu ???
Nejde o množstvo, ale o možnosť osadenia všetkých DIMMov 400MHz ramkami.
Citace:
Původně odeslal cox
HM MAM DOMA PAMETI V BANKU 1 a 3 JEDE TO DUAL DDR ?? NEBO NE ?? JAK SE TO VLASTNE POZNA? da se to zjistit? :?:
V manuale by o tom mala byt rec 8-)
NO MELA :-) jenze ten manual je v tehle veci nejaky zmateny :-)) presne to tam napsano neni :-)
Na mojej su to napr. tie krajne dva na dual. Na abitu neviem :?
Na ABITU je to tak,že DUAL je při obsazení buď všechny tři blanky nebo blank 1-3,2-3.Dva blanky jsou u sebe(1,2) a třetí je odsazený(3,je blíž ke kraji desky).
DIKY MOC :-))Citace:
Původně odeslal pety
mne by zajimalo, jestli lze 128 bitovy pristup do pameti pouzivat s libovolnyma DDP pametma, nebo jen s tema OCZ dual channel?
Dual pameti=jistota stejnejch chipu na obou pametech... NIC VIC NIC MIN..
Ta moje ano ;D :arrow: viz.manuál.Citace:
Původně odeslal Halen