instal win2000 z disku nebo bez cd?
kamarad ma notas toshiba portege 3440 kterej nema cdrom.ta jde pripojit pres pc card. pri snaze bootu z cd se sice zapne ale nahlasi to ze tam neni cd. a potrebuju tam nejak dostat dvoulitry...napada nekoho neco? treba 98sem bezne instaloval z hdd ale tohle pry nejde....
kazda rada vitana:)
Re: instal win2000 z disku nebo bez cd?
update:
tak pry ty windows nejdou ani na hdd nakopirovat z cd..na notasu sou ted win98se
pry uz zkousel dve cd(palene)
Instalacia by mala ist spustit aj z windows 98.
A z disku by to tiez malo fungovat - nakopirovat do nejakeho adresara a z DOS modu spustit winnt.exe z adresara i386 (tusim - nejakych 5 rokov som to uz neinstaloval :) )
Ked to nejde kopirovat, tak moze byt ta CD-ROMka zla (ine CDcka funguju?)
Dalsia moznost je vyrobit bootovacie diskety (ak je FDD), z nich nabootovat a pri troche stastia by to malo tu CD-ROMku poznat.
diky,mne to taky napada...
mno kamarad vyndal disk ze do nej nahraje isntalacky pres ramecek..a nenapadlo ho nci lepsiho nez ho zformatovat....takze ted resi jak na nej nahrat nejaky system aby to bootlo a slo z nej pak pustit ten install...
s nim je taky rec pres icq...uvidime..byl docela zoufalej:)
edit:
ten notas nema fdd v sobe a externi k tomu nedostal...
Tak to je spatny, kdyz nema floppy, co k tomu byla (a portege 3440 z obycejne USB floppy nenabootuje). Jedine strcit disk do nejakeho jineho pocitace a nahrat tam system (aspon dos) a instalacni adresar win2000. Dat to pak nazpatek do toshiby a snad dos nabootuje a instalaci pak pustit, jak psal rainbow...
Citace:
Původně odeslal
Wolferine
kamarad ma notas toshiba portege 3440 kterej nema cdrom.ta jde pripojit pres pc card. pri snaze bootu z cd se sice zapne ale nahlasi to ze tam neni cd. a potrebuju tam nejak dostat dvoulitry...napada nekoho neco? treba 98sem bezne instaloval z hdd ale tohle pry nejde....
kazda rada vitana:)
Nechce sa mi teraz hľadať dáta o toshibe 3440, ale základná otázka, koľko má operačnej pamete? Rozchodíš vôbec 2000 nehovoriac o XP
ale jasne ze rozchodi...ma 500mhz a 64mb ram...predevcirem rozjel dvoulitry na dellu s 256nhz a 32mb ram:)
byl to porod ale dvoulitry sou tam:)