mam taky problem ze ked monitor bezi tak niekedy preblikne(zhasne a potom znovu zapne) vcom môze byt problem? skusane na viacej PC...
Printable View
mam taky problem ze ked monitor bezi tak niekedy preblikne(zhasne a potom znovu zapne) vcom môze byt problem? skusane na viacej PC...
Jaký monitor? CRT či LCD? vyzkoušeno v případě LCD jak na analogovém vstupu tak na digitále?
problem muze bejt v teplotni pojistce, u myho AOCcka se to taky stava v pripade ze bezi hodne dlouho a v mistnosti je velky teplo
sorry, Hansol 930D je CRT monitor, no a co teraz stym? vymenit poistku?
stacilo by zneho povysavat prach?
Nevím jestli je to teplotní pojistkou, u otce ve firmě jsem taky měl čest s Hansolem, také takto zlobil, takže jsem to v NextCompu díky jejich vstřícnosti vyměnil, ovšem druhý kousek dělal to stejné..tak jsme rezignovali a po určité době to přestalo (měsíc?).
Akorát nevím jestli už tam tehdy byla klimatizace, bylo to ale určitě v létě takže to může být způsobeno tou pojistkou.
a jak asi ta poistka vypada a kde sa asi nachadza? mam tu jeden hansol rozobraty tak by som nato pozrel...
akurat som kontaktoval kamosa co sa do toho rozumie a on mi potvrdil ze to môze robit ta poistka, a ze ked je ta poista od prachu a nato vlhkost tak to moze skratnut a tym preblikne, takze to skusim vycistit...
Nejsou u toho zvukove efekty? (aneb praskani pri prorazeni izolace VN trafa, dale viz sticky temata zde)
je to vyriesene, monitor som poriadne prefukol a zbavil ho prachu a uz ide ok, aspon po 3h sa nic neprejavilo...
Mne toto volakedy robil Relisys 770 CRTcko aj tu bol o tom tread, postupne sa to zacne zrychlovat az to bude blikat stale... Neviem ci to dat na opravu, skor si kup repasnuty Eizo CRT alebo nove LCD
podobne sem tam blikalo sestre LCD.
pomohol reinstall (teda nova instalacia na novy disk) systemu...
Coze ? Cim to tedy bylo ? Mne podobne blbne LCD Samsung 204B, cim vyssi rozliseni, tim casteji... jsem vcera hral 1600*1200 a probliklo to nekdy i dvakrat za minutu... budu muset vyzkouset vic grafaren a kombinaci analog a digital kabelu, reinstall systemu bych nerad (a nechapu, co by to s tim melo mit spolecneho). Chjo, vezmu ho k nekomu jinemu a vyzkousim a kdyztak pujde zpatky do Haje (stanice metra), chjo :-(