Sháním nějakej program na vylepsení zvuku. Na XP MCE jsem mel SRS XT plug-in a SRS labs ale ve Vistě to bohužel nefunguje:( . DFX nejde cracknout a kdyz není aktivovaný tak to dělá ještě horší než je... Dík moc:)
Printable View
Sháním nějakej program na vylepsení zvuku. Na XP MCE jsem mel SRS XT plug-in a SRS labs ale ve Vistě to bohužel nefunguje:( . DFX nejde cracknout a kdyz není aktivovaný tak to dělá ještě horší než je... Dík moc:)
Mno a co by jsi chtěl proboha vylepšovat? FooBar Ti nestačí?
hmm. Nemam vyzkousim
Pokud ti jde primarne o prehravani hudby, tak Foobar s ASIO pluginem je hodne dobra volba. Srovnaval jsem to s winampem 5.xx a vysledek byl pro winamp dost zdrcujici.
DFX je plugin, kterej tu prida malinko hallu, tu prida malinko reverbu...vytahne basy a celkove ovoni(osmradi zvuk) zvuk. Proste takovej pokrocilej xbass nepouzivat proboha, maximalne si zahejbej eqkvalizerem.
Sice to je off-topic, ale co je to "vylepseni zvuku" proboha? Jak muze jit zvuk vylepsit? Nemelo by byt primarni snahou mit vyrovnanou charku v celem pasmu? Nekomu to zni ponekud syrove, kdyz bedna hraje to, co ma hrat bez ruznych zlepsovatek, na tomhle efektu je postavenejch 99% prodavanejch domacich kin lacine kategorie, hrb v basech kolem 60-80Hz a nepotlaceny vejskace, to je ale kůůůl zvuk a ty BASSY !
Mimochodem Foobar s ASIO pluginem uz nevymenim zpet na Winamp ani omylem.
A jsme opúět na začátku:) záleží jaké má kdo uši ;)
Tak vyzkoušej foobar a zkus si pohrát s pluginy a nastavením.