nForce 11.10 Unified Remix (x32/x64)
http://www.nforcershq.com/forum/nfor...4-vt68210.html
Zkousel nekdo tyhle ovladace? Upgradoval jsem z nf2 na nf3 a pc se mi chova nejak divne... Napr. v jedny hre, ktera mi driv sla v ramci moznosti v pohode se mi obcas na treba pul minuty totalne zasekne celej system... Obcas to dost divne swapuje... Netusi nekdo?
Re: nForce 11.10 Unified Remix (x32/x64)
Citace:
Původně odeslal
Octopuss
http://www.nforcershq.com/forum/nfor...4-vt68210.html
Zkousel nekdo tyhle ovladace? Upgradoval jsem z nf2 na nf3 a pc se mi chova nejak divne... Napr. v jedny hre, ktera mi driv sla v ramci moznosti v pohode se mi obcas na treba pul minuty totalne zasekne celej system... Obcas to dost divne swapuje... Netusi nekdo?
Instaloval si aj driver pre disk? Po instalacii som mal vsetko spomalene...Bez neho zda sa celkom okej....
Jasne ze instaloval. Myslis, ze je v nem neco "shnilyho"?
Moze byt...Robilo mi to iba s nim...Bez instalu toho drivera ide vsetko okej....
Nebo zkusit nejaky starsi ovladace?
a co ty nforce 5.11? ty nefungovaly korektne?
Ale jo, fungovaly, jenze zase se odmitala instalovat zvukovka.
Citace:
Původně odeslal
riksa
a co ty nforce 5.11? ty nefungovaly korektne?
Pouzivam 9.35-ky a no problem...nenasiel som dovod preco nechat nainstalovane tieto nove...teda aspon zatial.... :)
a 9.35 najdu kde? nemam zrovna cas googlit apod...
koukni na guru3d.com, ja je stahuju tam odtud
Super dik. Ale porad mi to prijde nejaky liny oproti nforce2... v urcitych situacich. Zvlastni.
Citace:
Původně odeslal
Octopuss
Super dik. Ale porad mi to prijde nejaky liny oproti nforce2... v urcitych situacich. Zvlastni.
Mozno by to chcelo system reinstal.... :)
To jsem udelal :) Treba se mi to jen zda, nevim...
Tak jsem zkusil 9.35 a porad divny. V jedny hre se mi nahodne (ne porad) zasekava pocitac do takovy miry, ze musim resetnout komp, jinak to nejde ani minimalizovat (ale neni mrtvej). Muze to byt problem ovladacu?