Je to model 307030. Teda zatím ještě funguje, ale objevily se vadné clastery - 365kB !! Nebudu čekat, až se namnoží, jde zítra do reklamace. Vydržel celkem 2 roky a 5 měsíců !!! Jsem zvědavej, kolik vydrží ten novej 180GXP.
Printable View
Je to model 307030. Teda zatím ještě funguje, ale objevily se vadné clastery - 365kB !! Nebudu čekat, až se namnoží, jde zítra do reklamace. Vydržel celkem 2 roky a 5 měsíců !!! Jsem zvědavej, kolik vydrží ten novej 180GXP.
Mě teďka taky vodešel jeden 60GXP 40GB ( po roce ). Teď mám 180GXP 80 GB a zatím v pohodě.
ty novy uz jsou v pohode :wink:
No to doufám, mám 80GB 180GXP-čko od konce listopadu, zatím OK. Místo toho reklamovaného jsem taky objednal 120 GB 180GXP, tak uvidím.Citace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
Tak to ti vydržel dlouho,já mám svoje IBM půl roku a zž je fyzicky požkozený a můžu říct,že jinak jsou to jedny z nejrychlejších hadrů!!!!
Ty seš taky fyzicky poškozenej co?Po dnešku.Ale aspoň´s dojel domů. :-)Citace:
Původně odeslal Nicitel
me vydrzel presne rok a uz ho ani neprectu..mel jsem tam hafo dat...shit..je to IBM 40GB Hungary..suxxx madari...
Tak už mám vyřízenou reklamaci, za doplatek (1700) jsem obdržel 120GB z řady 180GXP, ale bohužel 8MB verzi zrovna neměli, tak mám pouze 2 MB. Ale nevadí. Je stejně tichý a chladný, jako můj stávajíci 80GB ze stejné řady. Je vyroben na Thaiwanu, tak snad bude sloužit dlouho.
MADE IN HUNGARY su shity. Namontoval som ich mozno 30 a vratila sa polovicka
jj, IBM vědělo, proč tu továrnu zavřít... :roll: ;D :lol:Citace:
Původně odeslal troska
co sa plasis ja mam maxtora a mam tam 3.3MB zlych sektorov a som v klude. zalohuj a nebudes mat problemyCitace:
Původně odeslal Ladis
Ja se neplasim, je prece lepsi disk vyreklamovat, pokud k tomu je duvod, nez cekat, az se podela uplne po zarucni dobe ;D . Uz takhle mu schazelo jenom 6 mesicu. Spis sem rad, ze jsem ho mohl vcas a vyhodne vyreklamovat. Jeho obsah jeste sel cely bez problemu zkopirovat na novy disk a jenom jsem s tim zabil trochu casu. O zadna data jsem neprisel. Zalohuju samozrejme co uznam za vhodne na CDR.Citace:
Původně odeslal gremlin
Pokud mas tolik (3,3MB) vadnych sektoru, rozhodne bud v klidu, ale pak nadavej pouze sobe ???
budes mat asi problem s reklamaciou, na to aby ti to vyreklamovaly budes musiet mat viac chybnych sektorov, su na to tabulky presne kolko percent musis mat chybnych aby ti to vyreklamovaliCitace:
Původně odeslal Ladis
:eek: blbost... :roll:Citace:
Původně odeslal astra4
...jj blbost, staci aj jeden vadny sektor :!:Citace:
Původně odeslal astra4
ja som to niekde cital, este som nereklamoval disk takze asi je to blbost, ze ???Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Jasně, že blbost, už ho mám přece dávno vyreklamovaný a nový už víc, jak měsíc šlape v compu!!!!!Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.