VLC - chyba nebo vlastnost?
Tak jsem si poprvé nainstaloval VLC player a jsem dost zklamán. Sice otevře všechno, ale kvalita přehrávání je prostě otřesná. Zvětšené video neumí vyhladit, prostě ho normálně zvětší, takže je to kostičkované až hrůza. To tak má dělat normálně, nebo se to dá někde nastavit? Verze je 0.8.6a. Navíc se jakékoliv nastavení neprojeví hned, musí se to restartovat. Mám ho ale jen kvůli formátu VLC, protože jsem zatím nenašel nic lepšího než MV2player.
Re: VLC - chyba nebo vlastnost?
Všechno je otázka nastavení...
Zkus si projít setting - video - filters, a další.
TAke jsem byl uzivatelem MV2playeru, ale pak vyvoj ustal a mne prestal vyhovovat. Presel jsem na BSplayer, ale pak jej zpoplatnili. Ted ujizdim na KMPlayeru a jsem maximalne spokojeny. Prehraje take vsechno.
Citace:
Původně odeslal
Huncut
Všechno je otázka nastavení...
Zkus si projít setting - video - filters, a další.
Jo to jsem projížděl. Když dám jakýkoliv filtr, tak jen černá obrazovka místo videa. Prostě nepomáhá nic. Možná se mu nelíbí win vista. No na flv to stačí a zbytek stále odmaká MV2. Sice vývoj ustal, ale možnosti co má jsem nikde jinde neviděl. Hlavně vypnutí počítače po skončení filmu nebo úpravy synchronizace titulků s videem, nebo zvuku.
Citace:
Původně odeslal
Prtik
TAke jsem byl uzivatelem MV2playeru, ale pak vyvoj ustal a mne prestal vyhovovat. Presel jsem na BSplayer, ale pak jej zpoplatnili. Ted ujizdim na
KMPlayeru a jsem maximalne spokojeny. Prehraje take vsechno.
Tak jsem ho vyzkoušel a je dobrý, přeci jen MV2 je někdy nestabilní. Ale stále nemůžu najít mé oblíbené - po skončení přehrávání vypnout počítač. Je to tam vůbec někde?
Citace:
Původně odeslal
Kocour
Tak jsem ho vyzkoušel a je dobrý, přeci jen MV2 je někdy nestabilní. Ale stále nemůžu najít mé oblíbené - po skončení přehrávání vypnout počítač. Je to tam vůbec někde?
Nenasel jsem to tam. Ale ja stejne u toho neusinam ;-)
Citace:
Původně odeslal
Prtik
Nenasel jsem to tam. Ale ja stejne u toho neusinam ;-)
No já bez večerníčku neusnu ;-) Alespoň mi to stále potvrzuje kvality MV2 i po pár letech po ukončení vývoje. Pokusím se to ale navrhnout do nové verze KMP. Každopádně díky za tip na dobrý přehrávač.
Jen ještě jeden dotaz. Jdou dát titulky i mimo video, do dolního černého pruhu? MV2 to dělá s přehledem, ale u KMP to tam dát zatím neumím.
Citace:
Původně odeslal
Kocour
No já bez večerníčku neusnu ;-) Alespoň mi to stále potvrzuje kvality MV2 i po pár letech po ukončení vývoje. Pokusím se to ale navrhnout do nové verze KMP. Každopádně díky za tip na dobrý přehrávač.
Jen ještě jeden dotaz. Jdou dát titulky i mimo video, do dolního černého pruhu? MV2 to dělá s přehledem, ale u KMP to tam dát zatím neumím.
Zkus Alt+R
Citace:
Původně odeslal
Prtik
Zkus Alt+R
Bohužel nepomáhá. :( Sice vypíše, že to asi má dělat, ale když je posunu tak v černém pruhu zmizí. No nic nemůže být dokonalé.
Citace:
Původně odeslal
Kocour
Kód:
mplayer vecernicek.avi && sudo shutdown -h 0
takhle to lze napriklad realizovat v linuxu. Urcite bude existovat ekvivalent ve win vista - ty bouzel ale neznam, takze nemuzu konkretne poslouzit. Kazdopadne jejich shell by mel byt znacne vyspely, takze podobnou banalitu jiste zvladne
Citace:
Původně odeslal
NeMeM9aA
Kód:
mplayer vecernicek.avi && sudo shutdown -h 0
takhle to lze napriklad realizovat v linuxu. Urcite bude existovat ekvivalent ve win vista - ty bouzel ale neznam, takze nemuzu konkretne poslouzit. Kazdopadne jejich shell by mel byt znacne vyspely, takze podobnou banalitu jiste zvladne
V linuchu vím, ale ten mam tak na experimenty. Navíc tam má video o poznání horší obraz. Ale zase o 100% lepší než VLC. Už by konečně někdo měl udělat dokonalý přehrávač.
nasel sem u kmplayeru nejaky vypinani po skonceni prehravani ...
Obecne > Opakování/Playlist > a v poradi prehravani se v roletce Video da zvolit vypnout pocitac
Citace:
Původně odeslal
basik
nasel sem u kmplayeru nejaky vypinani po skonceni prehravani ...
Obecne > Opakování/Playlist > a v poradi prehravani se v roletce Video da zvolit vypnout pocitac
Super. Sice to není moc pohodlné, ale jsem rád že to tam je.