-
Sitovy adapter, ale jaky ?
Po kazdem nastartovani PC mi to hlasi, ze byl nalezen Sitovy adapter a chce naistalovat driver....ale ja za boha nemohu prijit jaky sitovy adapter to je....at davam jake koliv originalni CD s driverama, tak to proste neni ono....vyzkousel jsem vsechny CD co jke vsemu mam a stale nic...:-(...
Pravdepodobne to bude driver na USB 2.0 protoze mi nefunguje externi USB DVB-T ktery mi hlasi, ze pouze pro USB 2.0...a tak to same kdyz propojim ctecku na karty, tak mi to hlasi, ze je to pripojeny k pomalemu USB....Naistaloval jsem USB driver z originalniho CD na MB a take nic....Jak to mam zjistit ci jaky driver na to USB mam pouzit ? mam MB DFI UT SLI-DR...Diky za rady....
-
1 Příloh-a(y)
Re: Sitovy adapter, ale jaky ?
A nebude to prave ovladac k te DVB-T karte? Napriklad moje DVB-T karta Technisat AirStar 2 se v systemu hlasi prave jako sitova karta. Zkus odebrat ve spravci zarizeni USB radice a nech je znovu nainstalovat.
-
Máš v BIOSu povoleno USB 2.0?
-
Citace:
Původně odeslal
leo
Máš v BIOSu povoleno USB 2.0?
V Biosu mam povoleno USB 1.1+2.0...
-
Citace:
Původně odeslal
briketa
A nebude to prave ovladac k te DVB-T karte? Napriklad moje DVB-T karta Technisat AirStar 2 se v systemu hlasi prave jako sitova karta. Zkus odebrat ve spravci zarizeni USB radice a nech je znovu nainstalovat.
Zkousel a nic....Naistaloval jsem driver pro USB 2.0 verze 2.2.2 z originalniho CD na MB a hned mi hlasilo, ze toto zarizeni muze pracovat rychleji pokud ho pripojim k vysokorychlostnimu portu USB 2...Takze tam bude asi zakopany pes.....Kde asi sezenu USB driver mozna novejsi verzi na mou desku ? Diky....
-
USB driver integrovaný ve windows s tou TV kartou nebyl funkční? Zatím mám zkušenosti s externími USB drivery jen špatné, většinou právě zpomalují systém (foťáky, čtečky karet a další), vždy mám snahu se jejich instalaci vyhnout a zprovoznit zařízení bez nich.
-
Citace:
Původně odeslal
leo
USB driver integrovaný ve windows s tou TV kartou nebyl funkční? Zatím mám zkušenosti s externími USB drivery jen špatné, většinou právě zpomalují systém (foťáky, čtečky karet a další), vždy mám snahu se jejich instalaci vyhnout a zprovoznit zařízení bez nich.
Prave,ze asi nebyl....:-(
-
To je blbé. Předpokládám, že na stránky výrobce TV tuneru už ses po ovladačích USB díval, že? Co je to vlastně za tuner?
-
-
Citace:
Původně odeslal
leo
To je blbé. Předpokládám, že na stránky výrobce TV tuneru už ses po ovladačích USB díval, že? Co je to vlastně za tuner?
Ano dival...Mam MicroStar Digi VOX http://www.msi-czechrepublic.com/clanek.php?id=9062
Mam k tomu i original CD kde je USB driver,ale nic nepomaha....
Myslim si,ze je zakopany pes prave v tom, ze nemam naistalovany driver na MB pro USB 2.0...pritom jsem to uz tolikrat instaloval z origos CD na MB...:-(
-
Citace:
Původně odeslal
Rainbow
Ake mas vlastne windows?
Mam XP Pro SP2.....
-
Driver pro USB je součástí windows (výrobcem je Microsoft). Jen je třeba korektně nainstalovat ovladače chipsetu pro základní desku. Ještě se koukni na stránky nVidie, jestli ovladače pro chipset motherboardu nemá novější, než ty z toho originálního CD. Osobně jsem pro desky nForce a nForce 2 vždy instaloval ovladače motherboardu přímo od nVidie a ne od výrobce té desky.
-
At hledam jak hledam tak nikde nemohu najit USB driver na mou desku.....nasel jsem NVIDIA nForce drivers....To jsem cele naistaloval,ale driver na USB tam neni....:-( Mam presne tuto desku.....
http://www.dfi.cz/produkty.detail.ph...b&id_hw0mb=369
-
Jak uz psal prede mnou Leo, tak USB 2.0 ovladace jsou soucasti Windows XP SP2 (a i SP1), tedy se v tvem pripade neinstaluji. Chyba bude spis v ovladacich tuneru, nez v ovladacich USB.
-
Tak to vypada spise na ovladace USB...Protoze i kdyz zapojim ctecku karet tak mi to pise, ze rychle je pripojeno k pomalemu....a kopirujeto opravdu pomalu...:-(
-
Nevite nahodou nekdo jak udelat test na zakladni desku ? Jestli je v poradku....Protoze se mi zda, ze to bude asi v PRDE.. zakladni deska co se tyce toho USB...Ted jsem zkousel preinstalovat windows a zase tam mam pouze pomale USB... I kdyz naistaluji USB driver 2.0 ze CD co jsem dostal k MB, tak se nic nezmeni..:-( Ztahnul jsem si uplne nove nvidia drivers a take nic, ale tam asi neni i driver na USB.... Nevite jak zjistit jestli je deska OK ? Diky
-
Zkusil bych nějakou live distribuci Linuxu ( například Knoppix - http://www.knoppix.org/ ).
-
Citace:
Původně odeslal
leo
Diky za info a odkaz...jenze ja neumim nemecky....Muzes mi poslat presny odkaz ? Diky
-
-
Psal jsem do czechcomputeru kde jsem tu desku koupil a tam mi doporucili, ze mam udelat update BIOSU, ale posladni BIOS je ver. LPUTNF4SLIDR0406 (6.4.2006) neni to moc stary ? Vite nekdo o nejakem novejsim ? Diky
http://www.dfi.cz/biosy.php?id_produkt=944