SO-DIMM 133Mhz (SDR) - 256MB - kde koupit?
Rad bych koupil tuto pamet do sveho notebooku HP OmniBook XE3L, jenze u tohoto NTB jsou problemy s kompatibilitou.
Zajel jsem do TS Bohemie v Brne (http://www.tsbohemia.cz/index1.html), vyzkousel jsem zde SO-DIMM 133Mhz (SDR) - 256MB - Transcend, ale ani jedna nejela podle MEMtestu korektne, takze jsem je logicky nekupoval. Zajima me tedy, kde se daji sehnat jine znacky pameti a zdali v danem obchode je moznos ramky otestovat.
Predem diky za rady
Re: SO-DIMM 133Mhz (SDR) - 256MB - kde koupit?
Citace:
Původně odeslal
CODE
Rad bych koupil tuto pamet do sveho notebooku HP OmniBook XE3L, jenze u tohoto NTB jsou problemy s kompatibilitou.
Zajel jsem do TS Bohemie v Brne (
http://www.tsbohemia.cz/index1.html), vyzkousel jsem zde SO-DIMM 133Mhz (SDR) - 256MB - Transcend, ale ani jedna nejela podle MEMtestu korektne, takze jsem je logicky nekupoval. Zajima me tedy, kde se daji sehnat jine znacky pameti a zdali v danem obchode je moznos ramky otestovat.
Predem diky za rady
Projed si inzertni servery, obcas se tam prodavaji a pak je samozrejme na domluve s prodavajicim, ze je potrebujes vyzkouset.
Jinak si myslim, ze kdyz si das zde do bazaru inzerat, nekdo ti je nabidne, nedavno jsem je rovnez schanel a to prave do omnibooku XE3GF (I830 chipset) a je fakt, ze tahle mrcha je sice vybornej notebook na praci, ale na pameti je extra narocna :)
i830? skor i440 byvala hyper narocna, ale do 830tky mne sli vsetky moduly co som skusal (ibm t23)
Citace:
Původně odeslal
MadCap
i830? skor i440 byvala hyper narocna, ale do 830tky mne sli vsetky moduly co som skusal (ibm t23)
No ja prave zkousel take a prvni nakup jsem neuskutecnil, ikdyz pamet byla prave v i440 notasu bezproblemova, v XE3 akorat pipal speeker :)
A byla to 256MB 133MHz.
Respektive nemusi to bejt narocne primo na typ pamati, ale na kombinaci 2 rozdilnych chipu, ten "zabudovany" jsem nemenil, jen jse "doplnoval"
nj, esteze su tie SDRky uz minulost :)
Tak jsem dal inzerat zde do bazaru, tak uvidime jeslti se nekdo chytne..
ZAJIMALO BY MNE ale, zdali s timto chipsetem nemate nekdo zkusenosti, ze by jste me doporucili nejakou znacku, ktera by MOHLA jet.. Treba Apacer..
Jen doplnim ze ten notebook HP XE3L ma chipset Intel 830MG