Upgrade Ultra-D, A64 3000+, 256MB RAM, 6600non GT
hoj ahoj, odesly mi ramky, poslany na rma a vypada to, ze se bude delat dobropis, nebo me nechaji neco v te cene u nich (CZC) vybrat¨. Je to castka kolem 7000,- tak uvazuju, co poridit.
Momentalne mam Ultra-D a A64 3000+ s 256MB RAM :D a 6600non GT
urciter do toho nechci rvat dalsi penize, proste jen to z CZC + penize za prodej toho co mam ted, maximalne + par drobnejch
Tak uvazuju, jestli koupit jen nejaky ramky a za zbytek treba dvdrw a tak, nebo rovnou zacit znova, koupit mb+cpu+ram s tim, ze hry ted uz nehraju, ale do budoucna bych neco obcas dal, treba novej CaC nebo SPore, Supreme Commander.
Jak byste to poresili? DIk
Re: Upgrade Ultra-D, A64 3000+, 256MB RAM, 6600non GT
jj asi jo, ale vypada to, ze pockam do 11.4 na slevy C2D, sice realne az v kvetnu, ale jak ted tu u toho sedim s tou 256mb ramkou, tak ono to i vydrzet jde....zase se rikam, ze radsi pockam a koupim trebas lepsi desku
Myslim, ze vymenou CPU si pomozes len mimimalne, dnes vykon stoji a pada na grafike, pricom CPU je zaujimave len v malom ci maximalnom rozliseni. Kup skorej nejaku X1950, ci GF79XX radu a budes mat lepsi pocit s upgradu ako u CPU co spoznas len na par benchmarkoch ;)
Inac ak to je na gamesenie ..by som len dokupil trochu RAM aby sa na tom dalo pracovat a kupil na hranie Next-Gen konzolu :p
hry jsou na zebricku vyuziti uplne vespod, spis potrebuju vykon pro CS2 a strihani videa, takze koupe VGA mi fakt nepomuze. Jako grafiku koupim, ale az vyleze mainstream R630 a G86, ted jde spis o to, jestli jen koupit 2GB DDR1, nebo proste rovnou prejit.
A jak jsem psal vyse, prejdu nekdy v kvetnu, ono i s 256mb ram jde v PS pracovat, jen to chce trpelivost, ale casu ja mam dost ;)