-
multiboot dvd
zkouseli jste nekdo ?
ja jo, ale nedari se mi to zprovoznit ... zkousim to vytvorit v MagicISO, z ISO souboru jsem vyextrahoval jak Boot image tak soubory, ISO slozeny z nubuntu a Hirens boot cd jsem zkusil v VMware, ale linux odmitl nabootovat, protoze mu nesedel checksum a hirens odmitl pracovat, protoze nenasel ovladac myslimze pro cd-romku ... je mozny ze to je tim ze jsem oba systemy dal do zvlast slozek, aby z toho ve finale nevznikl gulas ...
mate nejaky zkusenosti ....
PS: pokud by ten problem byl v tom ze je to ve slozkach, tak jak vyresit, kdyz chci na jedno DVD dat nekolik dister linuxu, kdyz skoro u kazdy je slozka isolinux ... ???
EDIT: takze kdyz hirensboot cd dam do rootu isa tak jede v pohode, takze problem byl v tom ze to bylo rozslozkovany ... otazkou zustava jak obejit ten checksum a jak obejit to kdyz se krizej nazvy souboru ???
ackoliv je mozny ze ten checksum kontroluje akorat boot image .... ne cely cd, protoze probehne za par sekung a spocitat MD5 (pokud ho to pouziva) celyho CD by trvalo dyl ... v tom pripade je mozny ze mam spatne vyextrahovanej Boot image .... cim ho extrahujete vy ?
EDIT2:tak sem zase o kousek o kus pokrocil .... v podstate by mi to asi jelo :) ... akoratze potrebuju zjistit jak u ISOLinuxu zrusit ten checksum pri bootupu .... asi nikdo nevi ze? :'(