Creative Labs MegaWorks 5.1 THX 550 vs. Logitech Z-680 THX
tak ktery, ktery jsou lepsi? byl jsem rozhodnut pro Logitechy dokud jem necet recenzi na tomshardware. jediny co me stve na Megaworksech je to ovladani - neni dalkovy. jde mi jen o kvalitu. piste nazory, hazejte odkazy na recenze, kde porovnavaji prave tyhle 2 sestavy. diky
Re: Creative Labs MegaWorks 5.1 THX 550 vs. Logitech Z-680
Citace:
Původně odeslal dreamboy
tak ktery, ktery jsou lepsi? byl jsem rozhodnut pro Logitechy dokud jem necet recenzi na tomshardware. jediny co me stve na Megaworksech je to ovladani - neni dalkovy. jde mi jen o kvalitu. piste nazory, hazejte odkazy na recenze, kde porovnavaji prave tyhle 2 sestavy. diky
Dle myho ovladani "na kabelu" ala Creative mi u pocitace vyhovovalo vic nez ted "dalka" od Geniusu. Vzhledem k tomu, ze cidlo je na Subwooferu, kterej je nekde na zemi, pod stolem atd, tak mirit pokazdy pod stul by mne hvizdlo, musel jsem si poridit multimedialni klavesnici s ovladanim VOLUME - vystupu na zvukovce, abych furt nemusel zvedat "tatranku" a mirit s ni pod stul.
Neco jinyho je mit repraky jako Home Cinema a sedet nekde v kresle daleko, pak je asi lepsi infra dalka.
Jinak ovladani od Creative je velmi jednoduchy, da se nalepit kamkoliv na stul, kolecka pro Volume a Fader maj krasne "dlouhej" rozsah, takze ja byl s dalkou od Creativu naprosto spokojenej...