Re: hdd recorder do obyvacky
odporucam prezriet forum na www.tvfreak.cz
je tam toho kopec
moj tip do tej ceny by bol samsung 735, ktory ma ale muchy, ktore niekomu mozu vadit (pozri to forum, je to tam rozoberane)
==
edit: opravena adresa :-)
asi si myslel tvfreak.cz ;) ale diky za tip. hned jak ho rozbehnu tak to tam popozeram
tak drzim palce, ja som sa s vyberom dost natrapil a aj tak ma finalny vyber problemy (samsung 737)
idealny rekorder neexistuje, treba si stanovit poziadavky a hladat podla nich, kazdy vie nieco ine
povodne som chcel panasonic 55/65 ale ten nevie napr. kopirovat z dvd na hdd, co vela ludi poklada za samozrejmost
ten sony mame doma ... je docela v pohode, ale start ze stand-by trva okolo minuty ... je proste pomalej ... jinak nevidim problem
Citace:
Původně odeslal
basik
ten sony mame doma ... je docela v pohode, ale start ze stand-by trva okolo minuty ... je proste pomalej ... jinak nevidim problem
tak to je tazky vopruz :-x
Citace:
Původně odeslal
H3D_kRu
mimochodom stoji 2-2,5x tolko co chce zakladatel threadu....
Citace:
Původně odeslal
MadCap
tak to je tazky vopruz :-x
mimochodom stoji 2-2,5x tolko co chce zakladatel threadu....
myslim ze ne ... http://www.elektromedia.cz/zbozi/ele...ry/lg/rh200mhs
Citace:
Původně odeslal
H3D_kRu
Na SKK je to stale viac ako 15 000:(
EDIT: ale musim uznat ze si mi s tym LG RH 200MHS nasadil chrobaka... Nasiel som LG RH199H. Aky je vlastne medzi nimi rozdiel? Jedine co som si vsimol bol slot na pamatove karty u 200ky, ale v specifikaciach 199 pisali ze zvlada kopirovanie z karty na disk tak som z toho vol??? Ta 199 sa mi dost pozdava a na hej.sk ho maju za necelych 14k. To by som mozno este priplatil:)
lg 200 okrem tej citacky oproti 199 nahrava aj do mpeg4 ale s obmedzeniami
napr.
ma nizsie rozlisenie ako mpeg2
z hdd nejde kopirovat na dvd
nejde nahravat nacasovane ale iba realtime
(nech ma majitel tohoto pristroja opravi ak sa mylim)
neviem ako vyzera porovnanie tohoto mpeg4 a mpeg2 lp, ci sa to vobec oplati pouzivat aspon v realtime
inak vo funkcnosti 199 a 200 som nevidel ziadny rozdiel ked som si robil prieskum
no tak to by mi kludne stacila aj 199. z karty to aj tak musim dat do kompu aby som otocil fotky na stojaka a mpeg2 nejako prezijem...
takze zatial som rozhodnuty pre 199. rad by som pozrel aj na tvfreak.cz ale nejako ta stranka furt nefrci. hlavne ze tam stale maju napisane ze to rozbehu cez vikend...
Citace:
Původně odeslal
Sherpa
no tak to by mi kludne stacila aj 199. z karty to aj tak musim dat do kompu aby som otocil fotky na stojaka a mpeg2 nejako prezijem...
takze zatial som rozhodnuty pre 199. rad by som pozrel aj na tvfreak.cz ale nejako ta stranka furt nefrci. hlavne ze tam stale maju napisane ze to rozbehu cez vikend...
jeste ma 200 hdmi
Citace:
Původně odeslal
ace
199H ma tiez HDMI vystup
ale uz je zas drazsi
to ano, ja len ze otazka bola: "Nasiel som LG RH199H. Aky je vlastne medzi nimi rozdiel?"
a este jeden dotaz (len pre istotu) prehravaju 199/200 diakritiku v divx titulkoch?
btw ten tvfreak konecne rozbehli ale nejako im tam chybaju clanky:(