Jakou kartu do PDA? (Loox410)
Nevíte někdo jak maximalně velkou kartu a jaký typ SD můžu dát do FS Loox 410 ?
Chtěl bych tam 4GB SD ale nerad bych to koupil aby to pak nešlo, ve specifikacích sem nikde nic nenašel.
SDHC asi bohužel FS Loox 410 nepodporuje co... :( (jsou levnější)
Re: Jakou kartu do PDA? (Loox410)
SDHC samozrejme diky svemu strai nepodporuje. Ja mam Loox 720 a bez problemu tam pouzivam SD 4GB kartu a tak bych rekl, ze ani u nizsiho modelu skoro stejneho stari by nemel byt problem.
Zkousel jsem kdysi nejake A-Data a jedna sla, druha ne :/ Tezko rict...SDHC nejdou - otestovano :)
tak jsem koupil nakonec takeMS 133x 4GB (nejaka nemecka znacka -ale byla skladem za rozumnou cenu 1400) ... funguje ale mam problem ze se na ni extremne pomale zapisuje... 10x pomaleji nez na 1GB Apacer SD a to jak v Looxu tak ve ctecce ... snad jen velky soubor ve ctecce jel rychle ... male to zapisuje 100kB/s cteckou..
Podobny problem jsem resil s 2GB SanDisk, ale tam byla zase mizerna rychlost cteni. Pomohlo zaplnit kartu na 100% jeji kapacity a pak ji celou zformatovat.
Citace:
Původně odeslal
IntEx
Podobny problem jsem resil s 2GB SanDisk, ale tam byla zase mizerna rychlost cteni. Pomohlo zaplnit kartu na 100% jeji kapacity a pak ji celou zformatovat.
to je zajimavy...mozna zkusim ale uz jsem ji i formatoval..pravda nebyla naplnena...
jinak nove postrehy - koupil jsem si ctecku... vetsi soubory zapisuje 2-2,5MB/s coz je parada! oproti tomu predtim... male soubory stale jede dosta pomalu ale o mnoho lepsi nez pres PDA...
No ono PDA obecne ma sbernici s kartu strasne uzkou, takze pomalost je v tomhle pripade normalni (zalezi ovsem, jak moc je to pomale v porovnani s jinymi kartami).
Citace:
Původně odeslal
IntEx
No ono PDA obecne ma sbernici s kartu strasne uzkou, takze pomalost je v tomhle pripade normalni (zalezi ovsem, jak moc je to pomale v porovnani s jinymi kartami).
to je fakt ale tahle karta je 10x pomalejsi nez jine... PDAcka zapisujou v radech 100kB.. to jo