Zdravim , mam tuto dosku a i ked mam posledny OC bios (cheepo z novembra min. roku) Stale sa mi sem tam stane, ze sa mi z nicoho nic zresetuje BIOS. Viem, ze ste to uz niekedy rozoberali, tak prosim, az sa na nieco prislo, INFORMUJTE MA !!!
Printable View
Zdravim , mam tuto dosku a i ked mam posledny OC bios (cheepo z novembra min. roku) Stale sa mi sem tam stane, ze sa mi z nicoho nic zresetuje BIOS. Viem, ze ste to uz niekedy rozoberali, tak prosim, az sa na nieco prislo, INFORMUJTE MA !!!
me tento bios vali na 100% ale skus jinej kdyz ti tendle nevyhovuje neni nic lehciho
skus nejaky iny... aj ja mam cheepo a ide v pohode 8-)
Mne to resetovalo CMOS ale po čase mi to prešlo a už to nerobí. A neflashoval som nový bios.
Mne to urobil za posledny polrok iba asi raz - minuly tyzden a od vcera som bez funkcneho kompu.
Me se taky zresetoval, a protoze se v tom normalne nehrabu, nevim jak mam presne nastavit polozky v BIOSu. Neco jsem dal do kupy, ale stejne mam blby pocit, ze neco neni ok.
Nevite, nejaky link kde se tomu venuji (jak co nastavit), pokud mozno cesky, a BIOS mam stale original.
Dik
Skus si zohnat nizsiu verziu (napr.:cheepo 1.04 z jula 2002)
Mozno ze to nejak pomoze,... treba skusit
Nuz ako... To vazne nikomu doska neresetuje BIOS ,len mne a este jednemu z intraku??? Kuuuaaa! ved sa podelte o vedomosti! :!:
Resetuje ale bohužial neviem čo stým :-(
Na dvou kompech nám to taky dělalo. Vyřešil to (snad) poslední ofic. BIOS v.02/10/29. Flashnul jsem to tam někdy v listopadu a zatím dobrý.
No mal by to viriešit najnovší bios na túto dosku, ale inak je to sposobene monitorovacími utilitkami ako je speedan a pod. Zasahuju do biosu abi zistili na pr. teplotu, ale pak ho omylem vymažú pretože sú nedodelané :|
Teď jsem koukal na web výrobce a v sekci FAQ je ten problém popsanej a je tam i uvedeno, že to řeší poslední verze BIOSu.
A kdyz flashnu Bios, neprijdu tim o zaruku na desku?
ses zblaznil ne? :-o a proc by vyrobci sami ty biosi zverejnovali? to mas jak kdyz updatujes hru asi tak to ber a hura do toho
Nuz a co Posledny Cheepo BIOS... (ja mam verziu z novembra min. roku)... Riesi to, ci nje? Ten mam a stale sa tie nastavenia sem-tam zresetuju....
Vyzkoušej tenhle BIOS, vychází z toho novýho officiálního.
http://k7jo.de/start.htm#honeyx
Fiiiiha, ZASE NEJAKY MODIFIKOVANY BIOS !!! nuz skusim a uvidim... zatial diky...
Mám tuto desku 0,5roku a ihned jsem tam nahodil cheepo bios, abych mohl taktovat. Jede od začátku v pohodě ;D
...njn niekomu fici v pohode a niekomu nie :? ale to je tak zo vsetkym, vzdy sa najdu nejake blbe kusy, serie...
taq som tam supol ten HONEY X bios a zatial sa mi ani raz neresetol.... Nuz uvidime casom... Aj Cheepo vydrzal par mesiacov bez resetu a potom sup sup ... aj 3 resety za tyzden... a potom dlho zase NIC....