GF 6600GT a KT400 problem?!
Zdravim
mam taky problem:
Vcera som dostal na skusku a neskorsiu kupu grafiku: MSI GeForce 6600 GT 128MB, funguje na default alebo 550/1050MHz chladenie je kopia Zalmanu 700, a problem je ten ze ked som ju zasadil namiesto FX 5600vky a nahodil ovladace tak mi video(filmy v mpg) sekaju, resp. ich pustim WMPlayer sa zasekne a je to v <>... musim restart alebo dlho cakat na ukoncenie... dalsi problem je ze napr. Far Cry angl. verzia s patche 1.3 mi hadze divne artefakty, resp. ked som v interieri tak nic, akonahle vyjdem von tak take divne modre zfarbenie lubovolne pokryje cast oblohy, stromov a ine... FX 5600vka problemy s videom ani s Far Cry(az na polaroidnu rychlost) problemy, nemala, ovladace mam Omega nVidia najnovsie, skusal som aj forceware najnovsie a to iste... A sem tam sa mi pri prehravani videa samovolne resetne pc.
V Call of Duty 2, CS 1.6 a WIII sa ziadne chyby obrazu neprejavuju... aj 3D Mark 2003 ide ok celu dobu. To video sa vyriesi ale ten Far Cry...
A este: Predtym som mal na skusku v PC Radeona 9500 64MB a akonahle som ju vsadil do AGP tak mi BIOS zmenil zafarbenie z modrej na modru s cervenymi pruhmy... Napr. uz nejde zmenit AGP mod apod... Neviete helpnut??
Reset biosu dnes este skusim...
Edit: Grafika je chladena dobre, zadna cast karty je tepla, chladic vlazny, v idle cca 35st... ;)
New bios som chcel dat ale vypisuje mi amiflash ze nemam spravny chipset co je blbost...
Re: GF 6600GT a KT400 problem?!
Citace:
Původně odeslal
Reno
Zdravim
mam taky problem:
Vcera som dostal na skusku a neskorsiu kupu grafiku: MSI GeForce 6600 GT 128MB, funguje na default alebo 550/1050MHz chladenie je kopia Zalmanu 700, a problem je ten ze ked som ju zasadil namiesto FX 5600vky a nahodil ovladace tak mi video(filmy v mpg) sekaju, resp. ich pustim WMPlayer sa zasekne a je to v <>... musim restart alebo dlho cakat na ukoncenie... dalsi problem je ze napr. Far Cry angl. verzia s patche 1.3 mi hadze divne artefakty, resp. ked som v interieri tak nic, akonahle vyjdem von tak take divne modre zfarbenie lubovolne pokryje cast oblohy, stromov a ine... FX 5600vka problemy s videom ani s Far Cry(az na polaroidnu rychlost) problemy, nemala, ovladace mam Omega nVidia najnovsie, skusal som aj forceware najnovsie a to iste... A sem tam sa mi pri prehravani videa samovolne resetne pc.
V Call of Duty 2, CS 1.6 a WIII sa ziadne chyby obrazu neprejavuju... aj 3D Mark 2003 ide ok celu dobu. To video sa vyriesi ale ten Far Cry...
A este: Predtym som mal na skusku v PC Radeona 9500 64MB a akonahle som ju vsadil do AGP tak mi BIOS zmenil zafarbenie z modrej na modru s cervenymi pruhmy... Napr. uz nejde zmenit AGP mod apod... Neviete helpnut??
Reset biosu dnes este skusim...
Edit: Grafika je chladena dobre, zadna cast karty je tepla, chladic vlazny, v idle cca 35st... ;)
New bios som chcel dat ale vypisuje mi amiflash ze nemam spravny chipset co je blbost...
skus vypnut fast writes, alebo znizit agp z 8x na 4x, pripadne obidve veci.
Fast writes off... agp meni nemozem viz prvy prispevok
Citace:
Původně odeslal
Reno
Fast writes off... agp meni nemozem viz prvy prispevok
sorry ze som si nevsimol ;-)
skus tuto grafku vyskusat u znameho
Tam isla... Cipset i865 + P4ka bez problemov som to videl a isla krasne, ona totiz ide v kazdej inej hre bezproblemov aj 3dmark... to video to nevadi ... ale tie chyby vo FarCry... a ten bios mi nejde do hlavy preco je taky(od doby R9500)... Pokial viem tak medzi KT400 a GF 6600 neboli nezhody ???
Citace:
Původně odeslal
Reno
Tam isla... Cipset i865 + P4ka bez problemov som to videl a isla krasne, ona totiz ide v kazdej inej hre bezproblemov aj 3dmark... to video to nevadi ... ale tie chyby vo FarCry... a ten bios mi nejde do hlavy preco je taky(od doby R9500)... Pokial viem tak medzi KT400 a GF 6600 neboli nezhody ???
to iste si pamätam aj ja kt400 s 6600vkou ma byt ok, skus zmenit ovladace na grafku za novsie alebo starsie , a este ma napadla taka ista varianta s via4in1 ovladacmi, to by chcelo potestovat. Maval som problemy a tak casto to boli ovladace ;-)
nezda se ti 250ka zdroj trochu malo, i kdyz je to enermax?
Ne nezda, mal som tam GF 7600GS AGP a no problemo taktiez R9800PRO, GF6800 ...
Citace:
Původně odeslal
Reno
Ne nezda, mal som tam GF 7600GS AGP a no problemo taktiez R9800PRO, GF6800 ...
6800 39W
6600GT 48W
9800Pro 47W
7600GS 27W
Jak vidis, tak prave 6600GT ma nejvyssi spotrebu notabene pretaktovana, zdroj ma realne tak 185W a LCD si rekne o 40 W cpu klidne i 70 a mas to hned...
Zkousel si ji podtaktovat? nebo trosku stahnout procak? a co potom?
edit: to je tim, ze mam vsechno zapojeny na upsce a pak pocitam wataz i monitorem dohromady -
tedy lcd do souctu nepatri...
Takze... mam CRTcko zapojene normal do zasuvky, jeden disk, ziadnu mechaniku, grafiku, cpu a a mb/ram ... teraz som dostal na skusku GF 7600GT AGP a ide uplne v klude :) akurat ze tam ide FarCry blbne :) zrejme je nieco s FarCry pretoze som dal naspet FX5600 tak to tiez blbne takze...
Skusal som podtaktovat a nic, skusal som teraz DooM3, HL2, NFSU2 a ziadne artefakty... iba ten FarCry moznoze tam je nieco dodrb. ...
Jo a zabudol som na GF 6800 Ultra od Gainwardu :) aj ta sla a np...
Hele a nebyl von nejaky patch na FarCry, ted se mi neco mihlo hlavou....
edit: neni zac :)
No ja mam patch 1.3 takze je to mozne, kazdopadne dneska karta pojde prec... zvlastne ze ked som dal vcera naspet FX5600 tak to blbne tiez aj pri ostatnych... cize zrejme FarCry... :( ok... dakujem za rady... davam lock