na mém G2ti mam divně šedý barvy je to chyba Gk, dá se to nějak opravit ? nebo nějaká HW uprava?
Printable View
na mém G2ti mam divně šedý barvy je to chyba Gk, dá se to nějak opravit ? nebo nějaká HW uprava?
jasne ze da ked si das najnovsie detonatory tak tam mas moznost pridat farby ktorych mas menej treba sa s tym len pobavkat a dobre to nastavit
jo to kdyby pomohlo, to jsem skoušel ale barvy byly pořád takový divně vyblitý
pocuj neni to monitorom
Mam tu pujcenou tu GF2Ti od Manli a ta ma jas asi na 30% moji Banshee - takze pokud mam nastaveno 75% jas na monitoru jako optimum pro Banshee a zbytek doladuju pres drivery, tak u ty GF2 musi byt 100% jas na monitoru a nastaveni v detonatorech to vetsinou jen zhorsi (blbej pomer jas/kontrast)
mozna by pomohla HW uprava karty ..je tam jeden neosazenej vystupni konektor...samozrejme ze z GPU to vede kolem civecek a kondiku od napajeni k tomu neosazenymu konektoru (antena jak sfin...pruhu litaj pres celou obrazovku) a odtud teprv pres pulku karty do VGA konektoru..... proste des
jo, je to opruz.. napr takova moje geforce 2 oproti stary tnt 2 ma taky tak 60-70 procent jasu maximalne, takze mam na monitoru brightness nastavenou namisto drivejsich 30-50, na 80..Citace:
Původně odeslal Lukas L.
mam ji od manli a mněl sjem jí v poslední době možnost porovnant s R8500 a W3 a nikdy se mi ta bíla nepodařila vyladit a ni jako u W3
ostaní barvy jsou docela ok ale ta bíla jse nedá vyladit taky abi ostatní byli a dá se někde sehnat na tu HW upravu sehnat návod? monitor je ok ale ten graf........
co to je W3 ?Citace:
Původně odeslal Vojjta
voodoo 3
ok, pokud chces, my sme tomu v davnejch dobach temna rikali v3..Citace:
Původně odeslal Vojjta
hehe v dobach temna............nahodou to boli zlate casi :-)