Outlook 2003/2007 - upozornění na nové zprávy
Všimnul jsem si, že Outlook 2007 dokáže upozorňovat jen na nové zprávy ve složce "Doručená pošta". Pokud si v této složce vytvořím další na třídění zpráv, a následně mi přijde přes filtr nová zpráva do některé z těchto vnořených složek, již mě to Outlook nedá vědět.
Nevíte někdo jak se to dá nastavit?
Přišel jsem jen na to, že se dá přiřadit zvuk, ale né takové to "Upozornění na ploše".
Re: Outlook 2003/2007 - upozornění na nové zprávy
Jo, právě proto jsem se vykašlal na IMAP..... nebot to neupozornuje
V Rules Wizardu v kroku "What do you want to do with message" zaškrtnout checkbox "Display a Desktop Alert".
Citace:
Původně odeslal
jan555
V Rules Wizardu v kroku "What do you want to do with message" zaškrtnout checkbox "Display a Desktop Alert".
Díky, tak jsem už na to přišel, bohužel se ale nezobrazít ta ikonka obálky.
Takže když jsem někde pryč a přijde mail, tak se to objeví, ale po té co to zmízí a já nekliknu na outlook tak prostě nevím, že mám nějaký nepřečtený mail :(
Opět upozorňování...
Vytvořil jsem si další datový soubor, do kterého se ukládají emaily z jiných mailových účtů.
Problém je v tom, že mě program upozorní zvukem jen na maily, které přijdou do datového souboru, který je nastaven jako výchozí. U toho dalšího prostě nemám šanci, i když si nastavím upozorňování.
Nevíte někdo, jak to mohu udělat?
Neni to to idealni reseni, ale kdyz si nainstalujes Google Desktop a k tomu modul Email, tak by ti to mohlo fungovat.
Ale nemam overeno. Pouzivam jen jeden PST soubor.
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Opět upozorňování...
Vytvořil jsem si další datový soubor, do kterého se ukládají emaily z jiných mailových účtů.
Problém je v tom, že mě program upozorní zvukem jen na maily, které přijdou do datového souboru, který je nastaven jako výchozí. U toho dalšího prostě nemám šanci, i když si nastavím upozorňování.
Nevíte někdo, jak to mohu udělat?
Tak to je divné. Mám nakonfigurované účty pro jeden Exchange, a pak další dva datové soubory pro dva různé maily. V pravidlech jsem nic nenastavoval a upozorňuje mě to na všechny příchozí maily včetně zvuku.
Ale napadlo mě, máš v pravidlech vybraný existující soubor zvuku pro upozornění? Mám totiž pocit, že základně je tam vybraný zvuk, který neexistuje.
Samozřejmě, že mám. Mám nastavené i upozornění na ploše.
To jsem tedy blázen, já když nastavím jakýkoliv jiný účet na "ne výchozí" tak mě to na novou poštu neupozorňuje :(
Resim podobny problem na 2003.
Situace je takova prijde email, ktery si prectu a minimalizuji OTLK. Kdyz prijde dalsi mail tak na plose se nic nezobrazi ani obalka vedle hodin. Vse mam nastaveno.
Pokud po precteni jakehokoliv emailu kliknu do okna pro cteni zpravy ne do seznamu zprav a minimalizuji OTLK. tak mi prijde jak oznameni, tak se zobrazi obalka. Nemam ale cas porad myslet na to jestli jsem minimalizoval spravne nebo ne. Na Predchozi verzi outlooku to fungovalo bezproblemu. Diky za kazdou radu.
A to teď mluvíš o tom, že ten účet není nastaven jako výchozí?
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
A to teď mluvíš o tom, že ten účet není nastaven jako výchozí?
Ucet je nastaven jako vychozi. Faktem je ze mam spoustu pravidel (cca 6) pro trideni posty, co i to na to muze mit vliv, protoz epokud si vytvorim pravidlo ze vsechny prichozi emaily mi to ma zobrazovat na plose + zvuk tak to jde normalne. Takze fakt nechapu.