Re: Program na tvorbu PDF
skus pdf creator http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/ je to fasa program a je zadara:D
Zkus PrimoPDF, jsem v tom udelal svou bakuli z wordu s obrazky, vylezl mi PDF bez reklam a podobnych vecicek.
Dik za odpovedi, ale oba programy podporuji tisk do PDF. To jsem ale nechtel. Ja potrebuju prevest sadu obrazku z filesystemu do jednoho PDF. Tohle umi PDF-Tools, ale je za prachy :-(.
obrazek z filesystemu? to ma byt co?
Co ti brani ty obrazky vytisknout na ten PDFCreator?
Co ti neni jasne na obrazku z filesystemu?
Ja tech obrazku mam nekolik. A pokud vim, tak PDF Creator podporuje prevod jednoho dokumentu na jedno PDF. Ne vice dokumentu na jedno PDF. Oprav me pokud se mylim.
Nevim jak ve win, ale v linuxu napr gqview umi vytisknout vice obrazku naraz -> vleze to do jednoho postscriptu.
A kdyz to jde v linuxu, urcite to pujde i ve win :)
Citace:
Původně odeslal
mraky
Ja tech obrazku mam nekolik. A pokud vim, tak PDF Creator podporuje prevod jednoho dokumentu na jedno PDF. Ne vice dokumentu na jedno PDF. Oprav me pokud se mylim.
a co ti brani tie obrazky nasypat do wordu a urobit z neho to PDF? :D
Citace:
Původně odeslal
MadCap
a co ti brani tie obrazky nasypat do wordu a urobit z neho to PDF? :D
Pocet.
NeMeM9aA : dik, vyzkousim
Citace:
Původně odeslal
mraky
A kdo rika, ze to musis tisknout po jednom? Ten dokument muze byt i vice strankovy, pokud das tisknout vice fotek najednou, tak to bude mit vice stranek, presne tak jak by to vylezlo z tiskarny.
Citace:
Původně odeslal
monsoon
A kdo rika, ze to musis tisknout po jednom? Ten dokument muze byt i vice strankovy, pokud das tisknout vice fotek najednou, tak to bude mit vice stranek, presne tak jak by to vylezlo z tiskarny.
No jasny, ale ja neznam software, ktery dokaze vytisknout sadu obrazku z daneho adresare, coz by pak slo vytisknout do PDF. Pricemz potrebuju dodatecnou upravu poradi - i kdyz tohle bych i nejak prezil.
Jestli vis jak na to, tak porad a K+ te nemine.
Taky nevim, kde mas problem. Obrazky dej do wordu a vytiskni jako pdf....jak pise monsoon.
Jinak treba (La)TeX, ale to je jako s kanonem na vrabce :-)
Treba "Windows Picture and Fax Viewer", co je defaultne ve Woknech, to umi.
Citace:
Původně odeslal
šaman
Taky nevim, kde mas problem. Obrazky dej do wordu a vytiskni jako pdf....jak pise monsoon.
Jinak treba (La)TeX, ale to je jako s kanonem na vrabce :-)
Tech obrazku je na stovky. To je ve Wordu celkem pracne, nemyslis? Uz jsem to zminoval.
monsoon trefil hrebicek primo na hlavicku ;-) Ani jsem netusil, ze tenhle soft ma takovy pekny wizard.