hello
zrazu mi prestalo fungovat vsetko co bezi pod opengl :(
absolutne netusim preco
skusal som aj preinstalovat ovladace + driver cleaner a hodit ich naspat ale nepomohlo. dx hry idu vsetky.
ovladace mam 44.03 grafika abit gf4ti 4200 64mb
Printable View
hello
zrazu mi prestalo fungovat vsetko co bezi pod opengl :(
absolutne netusim preco
skusal som aj preinstalovat ovladace + driver cleaner a hodit ich naspat ale nepomohlo. dx hry idu vsetky.
ovladace mam 44.03 grafika abit gf4ti 4200 64mb
tak netusim cim to mohlo byt pomohlo obnovenie systemu
jj system restore, alebo skus este zrobit dalsieho usera s admin pravami ak nepomoze tak je to OS reinstall
no uz mi to akoze funguje ale dost haluz ked som restorol system tak po mne znova pytalo update javy tak som spravil (neviem ci to neni chyba) ked som na dalsi den resetol pc (dovtedy mi pc stale bezalo) tak sa ma to po resete pytalo ze ci chcem nastavit nview (netusim kde sa to tam zobralo) tak som dal storno a uz mi opengl zasa neslo tak som to restorol znova a uz som neupdatoval javu a zatial to ide taktiez zatial po mne nepytalo to nastavenie nview.
Divný, a nepřepisuje ti to náhodou ten opengL32.dll v system32 ? Pro veškerý OpenGL je kriticky důležitej a neni to součást driveru a to obnovení systému by ho mohlo vrátit. Zkus si ho zálohovat a až to zas přestane fungovat tak ho tam jen vrať.
akoze hovorim zatial stym problem znova nemam. co sa tyka opengl32.dll skusal som ho prepisat novym. skusal som znova nainstalovat ovladace ale nepomahalo