-
Bios 9500 pro - help
Takze nuda je svine.stahl jsem modifikovany bios na tuto kartu ale ejhle,po restaru najede jeste ok ale ve Windows jenom kostky.Takze asi nazpet.Otazecka- flashoval jsem z winu pres AtiWinflash.Jak to ted opravit kdyz se do win. nedostanu.Z dosu si nejsem jisty.Pomohla by grafika ve PC slotu?(stejne ji nemam)Je nejaky navod na flash z dosu?Je to trochu slozitejsi nez flash biose motherboaru,tak nevim.....
-
Re: Bios 9500 pro - help
Slozitost je stejna jako u Mobo - akorat urcis, ktera graficka karta se ma flashovat.
-
Jo ale nevim cimto udelat.U desky awdflash.exe a xxx.bin.Ale u grafiky?
-
-
no zkousel jsem to mysli ze to neslo.Tech atiflash tam je pokokot.Zkusim to jeste jednou.
-
Ja jsem napsledy flashoval 9500 v roce 04, uz si nepamatuju odkud jsem to stahoval. Pripadne muzu poslat na email, vcetne biosu na 9500Pro 128Mb pameti - sapphire, lock/unlock.
Ale naprosto presne si pamatuju, ze prubeh byl bezproblemovy :)
-
Tak nahodou jsem to teda zkusil jinak.Odinstaloval jsem ovladace,a pak to do Winu najelo,tak jsem to zase flashnul pres ten AtiWinflash.Ted me zase napada jestli to nezkusit znova.Ze bych ty drivery nainstaloval po tom .Mozna ze by to jelo.Ale nevim co tema 10-15% ziskam.Jsou i pomalejsi karty.Jeste jedna vec- bez ovladacu to melo jenom 4pipky ty dalsi 4 se mi otevrely az po nainstalovani driveru-je to mozne??
-
Slo by to flashnout na 9700pro??Ale to uz by nazpet nemuselo jit tak snadno...
-
Je otazka co tim flashovanim chces ziskat. IMHO to nema cenu flashovat - lepsi pouzit omega drivers - ty ti jednak otevrou v pripade zajmu zbyvajici pipky a jednak muzou kartu odemknout, pokud je zamcena na taktovani.
Flash ma vyznam pouze v pripade, ze nejsi ochoten pouzivat softwarove metody na otevirani/odemykani. (orig ovladace, jine OS krome win).
Flash ti oproti sw metodam zadny vykon navic neprinese.
-
No ,ona ma normalne 8 pipek.Taktovat jde taky , slo me spis o nejaky ten vykon navic ale na ty moje hry (uz mam neco za sebou)celkem stacila . ale holt je jina doba a chce to neco jako min.6600gt-za par supu.7600gs je jeste celkem draha.No nic diky za rady.R