Cawte all, chcem si urobit plexi case ale neviem, ci to mam skrutkovat, alebo lepit, poradte mi, pripadne ake lepidlo pouzit a vsetko okolo toho ??? .. Diqi :-)
Printable View
Cawte all, chcem si urobit plexi case ale neviem, ci to mam skrutkovat, alebo lepit, poradte mi, pripadne ake lepidlo pouzit a vsetko okolo toho ??? .. Diqi :-)
Nerob to.Bud to musis urobit fakt profesionalne(vo firme kde robia veci s plexi) alebo to nebude stat za nic.
Skus sa spytat DUDU on by mal vediet detaily. Ja osobne viem ze skrutkami na pevno nie...pretoze to zacne postupom casu praskat. Ono to maju spajane ( co robia profesionalne) skrutkami z plexi.
NO zase to nechcem davat nejakej firme, to bude stat vela, na nete som videl dost robenych plexi case a bolo to fakt cool, Gabo na pretaktovanie.sk je to dobre :wink: Skuste mi pleas poradit... Ake lepidlo by bolo na to dobre? ???
NO skus sa pozriet / prehladat web www.bit-tech.net mozno nieco najdes. Osobne skusenosti s tym co pozadujes fakt neviem a preto nebudem zbytocne obkecavat a blbo radit. SKus sa este s kontaktovat s DUDU z tohoto fora.
DUDU prodava plexi case za cenu 5900,- myslim
A co tak spajat teplom? ???
Hmm to spajanie teplom neznie zle, len ako? ??? No ta cena je podla mna vela ved samotne plexi stoji okolo 1000 - 1500 sk podla hrubky skla a rozmer je 1x1.5 metra :wink: GABO dik za typ, mrknem to :D
No ked chces tak chod do sklenarstva a oni ty to tam uz povedia po pripade ty predaju take lepidlo !!!!
Ja som tam kupil minule take lepidlo silikonove na akvarko a pevne to drzy takze som spokojny!!!! :-)
Nemyslíš vodní sklo ???Citace:
Původně odeslal Platon
Je to taka priesvitna lepkava hmota co dobre lepi aj sklo al plexi!!!
Tym teplom sme to robili este na zakladnej - hrany sme zohrievali clankom z kulmy. To ale bola mala plocha, na vecsiu mozno clanky dva, alebo stara zehlicka?
No to je fajn pojdem a kupim si to lepidlo na akvarka, skusim to lepit :wink: No to teplo tiez nieje zle, ale neviem ci by sa to plexi moc nedeformovalo pod tou teplotou, aka je najlepsia hrubka plexi?? Este mam otazku, ake mam dat fany na radiator? z gulickovim loziskom alebo klznym? ??? chcem ich dat na 5 V :-)