-
Win XP a Restart !
Nekdy se mi stane ze pri praci s programy nebo treba kopirovani, prehravani hudby mi najednou prestane jezdit kurzor jako by system neodpovidal.Proste se zasekne....nejde nic delat jen cekat. To by mi zas tak nevadilo, ale ono to cekani vzdycky konci tvrdym restartem pc.
Sem s toho na prasky protoze se mi to stava posledni dobou casto.
Prej se to da nekde vypnout, jenze oni to ty XP-cka maj vsechny tyhle nastaveni nekde schovany....Dik za radu :|
-
Mno jestli ti neskočí blue screen, tak je to na 99% nějaký hardwarový lockup. Tipl bych vadné paměti, možná špatné chlazení ...
-
Kdepak...Hardware bude v poho. Ja sem cetl ze se to da vypnout, takze misto toho restartu nabehne okno, kde poznas co neodpovida.
Je to proste nastaveny ve Win XP a ja nemuzu najit kde to tam je...
-
Pokud mackas tlacitko reset rucne, tak to opravdu nic neuvidis. Na to nema OS sanci zareagovat.
Pokud by to bylo tak, ze se to resne samo, tak by ti to vyhodilo bluescreen, kde by sis mohl precist (alespon zcasti :)) co se stalo. Jenze standardne je ve win nastaven autoreset. Takze pravym my computer->properties->Advanced->Startup and Recovery a odskrtnout Automatically restart.
Jinak doporucuji, jak uz ti doporucil i VOiD, otestovat pameti pomoci goldmem a vyzkouset nejaky zatezovy program
-
Zkus se třeba taky podívat do prohlížeče událostí třeba tam bude log co ti to způsobuje.
-
Asi tušim co Medek myslel. Mě na druhým kompu kdysi dávno se hryznul komp při náčítaní plochy. Po restartu v VGA se mi objevila hláška, že Intel 740 přestal odpovídat. Tohle dialogový okno myslel. Ale v Logevent to je taky. :arrow:
-
jo jo, uz sem to policko Autimatic restart nasel a odskrtnul, takze je vsechno v poho. Tohle sem mel od zacatku na mysli .... THX :-)