Škrábnutý LCD Q70U Hyundai
Ahoj
Stala se mi dneska taková věc.
Přijdu domů ,zapnu pc a dívám se ...na monitoru je skarabanec.
Prvni samozrejme uhodim na syna ,ale ten nic neví....druha moznost manzelka....bingo....priznala se ,ze podavala nuzky z policky nad monitorem a ty nuzky spadly presne na monitor...ten skrabanec je uprostred monitoru.....byl jsem nastvany...dovedete si to predstavit...ale zacal jsem resit co ted s tim...projel jsem forum a z odpovedi jsem zjistil ,ze reseni neexistuje...zadne brouseni...atd.
Proto jsem zavolal do Hyundai servisu (mam monitor Q70U) a tam mi rekly ,ze to spravit nelze.
Ale nez to polozil si vzpomel ,ze pry existuje firma ,ktera jim nekdy opravuje lcd na notebooku
http://elsin.cz/cz/cenik/opravy-lcd
Zvednu telefon a volam...ochotny pan mi sdelil ,ze to lze...na nejakem specielnim pristroji oddeli tu horni plastovou vrstvu od lcd a nahradi ji druhou ...vysledek je pry k nerozeznani od originalu.
Pisu to sem proto ,ze nejsem urcite prvni ani posledni komu se to povede.
Snad to nekomu pomuze.
Poslu monitor na posouzeni,ktere je zdarma...a pokud to pujde opravit bude to stat 2500 kč.
Ted je ale otazka zda se to vyplati.
Zizi
Re: Škrábnutý LCD Q70U Hyundai
Chlape neblazni, u monitoru za 5k5 delat kosmetickou opravu za polovinu jeho ceny. Skrablou felicii za 50k by sis take nechal prestrikat za 25k? ;)
Dle me nejlepsi reseni, pokud ten skrabanec je opravdu vyrazny, je dat LCD synatorovi, jako omluvu za krive narceni a sam si nadelit novy (treba z manzelciny vyplaty :mweheh:)
taky nad tim premyslim...ze vsech stran...
uz mam dokonce nejake kupce za 2500.....silne o tom uvazuju...ale to vis zase dalsi investice...jako zivitel rodiny...
mohl bys mi poslat fotku, aspon toho skrabance? mel bych o nej zajem
jinak pokud je ten skrabanec zepredu lcd (no pri beznem pouziti taky kde jinde...) tak s tim nic moc neudelas
jinak moc diky za info na par veci se jich taky zeptam
Citace:
Původně odeslal
Zizi
Ahoj
manzelka....bingo....priznala se ,ze podavala nuzky z policky nad monitorem a ty nuzky spadly presne na monitor...
Zizi
...no to by bylo něco pro mě, a ztřískal si jí za to?
Citace:
Původně odeslal
Frontier
...no to by bylo něco pro mě, a ztřískal si jí za to?
nejsem magor...radeji jsem si koupil uz novy