Re: HDD Samsung (HD401LJ , 400/sII/16)
nekecejte ze ho nikdo nema, 500GB verze uz je kolem 3200, tak bych rad vedel jestli ho nekdo ma a jak to jede...
Ja ho tiez nemam, ale vcera som ho montoval do kompu, konkretne tento:
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9227655
Nemal som cas na podrobne otestenie, takze len pocitovo-akusticke dojmi z behu cca 1 hod. (windows instal)...Absolutne bezproblemovy disk...Zvukovy prejav v norme, by som povedal, ze kusok tichsi pri seeku ako moja 160GB verzia..Ale to by sa mozno kus zmenilo keby sa disk trosku zaplnil..neviem...Kedze som ho bral ako nahradu za 500GB Hitachy, bolo mi povedane (konk. nejaky technik agemu), ze maju s nim vyborne skusenosti...Zaver? Myslim, ze za aktualnu predajnu cenu je to velmi dobra volba.. :)
no já mám sice 80GB verzi,páč jsem chtěl jen jednu plotnu, ale spokojenost, teoreticky by měly mít stejnou hlučnost i větší verze (nebo vyšší když maj víc ploten?), když jsem slyšel jiný sata2 disky tak se mi chtělo zvracet, sice ještě nema samsung takove zkušenosti s hdd, ale věřím že se nepototo
Cim dalej, tym viac mam pocit, ze tie disky sa mozu kus od kusu lisit...Cize s nejakym pausalizovanim vlastnosti pre ten ktory model by som bol opatrny...Mal som dve identicke 160tky a bol som celkom prekvapeny, lebo uz od nova bol jeden trosku hlucnejsi ako ten druhy...Nebol to ziadny extrem ale rozdiel tam bol...Kedze ale Ssnake chcel vediet ako su na tom 400 a 500GB modely, tak sme uz kusok off topic...
Citace:
Původně odeslal
mortician
Cim dalej, tym viac mam pocit, ze tie disky sa mozu kus od kusu lisit...Cize s nejakym pausalizovanim vlastnosti pre ten ktory model by som bol opatrny...
copy that... viz me a tve zkusenosti s hd160hj :)
(sorry za ot, ale musel sem)