mam G2ti a zničeho se mi začal hřat chip GK tak jsem tam dal pasiv na durona(hliník) ale moc to nepomohlo, po chvili to děla artefakty v obraze.
Co s tím????
Printable View
mam G2ti a zničeho se mi začal hřat chip GK tak jsem tam dal pasiv na durona(hliník) ale moc to nepomohlo, po chvili to děla artefakty v obraze.
Co s tím????
Ty si pred tim nic na GPU nemel?!!Citace:
Původně odeslal Vojjta
a este,GF2Ti se s SD-RAM nedelala ;D
mnel jsem tampuvodni ho mrzáka co se standartně dáva na grafárny
tak mi teda poverstrip hlásí že mam na pamnětech 400Mhz :wink:
No tak jedine nejakej new chladic,no.A ten power strip udava,kolikmas mhz v DDr rezimu,tudiz 2x tolik,co v SDR,kapis,to ;D ;DCitace:
Původně odeslal Vojjta
proste tam mas DDR a ticho ;D ;D
novej chladic to mně taky napadlo ale když to neuchladí chladič do 900mhz na durony a dřív to fachalo normalně s tím původním chladičem ??? ???
a poverstrip neukazuje frekvenci v režimu ddr :roll:
BTW u ticka je snad normalni 250/400, ne ???
No,kdyby neukazoval v rezimu DDR,tak bude ukazovat v rezimu sdr a kdyby si mel v rezimu sdr 400mhz,tak v ddr by si mel 800 a to je lepsi,nez radek 9700pro ;D Me teda ukazije v rezimu DDR(2x tolik,co sdr).A chladak na Durona 900to neuchladil???dal si tam pastu ;D ;DCitace:
Původně odeslal Vojjta
dal jsem tam stříbrnou pastu(neni best ale stačí)
neuchladil mněl problemy udržel to tak 20-30min když jsem něco pařil
Tak to budeš mít error někde jinde, to neni možný aby to neuchladilo, kolik do toho pouštíš?
Mimochodem Powerstrip ukazuje v DDR, je to tam nakreslený u toho švába
Vono to fakt este blbne?,Tak to je nejaky divny ??? ??? Nems to nejak moc pretaktovany ;D ???
mam to na standartní frekvenci,mam to nastavený na Agp 4x(1,5v)
ale myslim si že se nějak divně hlasí GK a pouští do ni 3,3v ,
bordem to není skoušel jsem ji u kamoše na 8RDA+ a to samí :evil:
hmm a že to teda kámošoj v powerstripu na radeonu 8500 ukazuje 285Mhz to asi nebudou DDR??
New bios do grafiky ???Citace:
Původně odeslal Vojjta
A ten power strip,asi je to kus od kusu,me teda ukazuje DDR.Ale na stary GF2MX uakzoval SDR ;D ;D ;D
je to jedno jestly to ukazuje tak nebo tak ale de o to gpu,co tím nedá se to nějak hw upravit?