nevite, jestli tato deska cte teplotu i z procaku? nebo jen z diody pod socketem ???
Printable View
nevite, jestli tato deska cte teplotu i z procaku? nebo jen z diody pod socketem ???
Ja mam revizi 1.0 a v programu MotherboardMonitor si muzu u nastavit cidlo na procesou. Neni to vubec popsane, ale mam tam tri moznosti... Jedna je 50C (to se ukazuje i v biosu a mam pocit ze to je z procaku) a dalsi jsou kolem 80C. To si myslim ze je to dioda pod socketem(tam se teplo drzi proto je to vetsi) Takze myslim ze standartne to ukatuje teplotu primo z procaku.
Jestli se pletu tak me opravte, budu sam rad!
ja myslim ze je to spis na opakCitace:
Původně odeslal Blackdot
Myslis 80C primo CPU a 50C pod socketem?
Proc myslis...
Ja tak usuzuju protoze ta teplota v prostoru pod procesorem(v socketu) neni nijak ochlazovana a proto je vesmes podar stejna, s minimalnima vychylkama.
Ta druha hodnota (v MM) se pohybuje mnohem ve vetsim rozsahu a okamzite podle toho jak se zatezuje PC. A procesor je chlazeny primo chladicem tak proto mozna nizsi..
v cem a kde si vyberete, kterym cidlem chcete tu teplotu merit??? ja jsem to v tom prilozenym HW doktorovi nenasel :oops:
V nastaveni se prepnes na Temperatures -> a v polozce Should display board sensor si vyberes z moznosti
a) WinBond# -podle me - Primo cpu
b) Winbond# Diode - socket
c) Winbond# 2N3904
No Tak mam WINBON HARDWARE DOCT ver 2,70 a nikde tam neni zadnej bvyber... :?: :evil:
Jeste jesnou radeji dodam ze se jedna o program MotherboardMonitor.
Ja mam verzi 5.2