bios nastaveni nf4 infinity ultra -U
Nevi nekdo co tyto polozky v nasatveni pameti delaji (vyznam) ? :
MTRR MAPPING MODE - continous - discrete
DRAM OUTPUT DRIVING - LEVEL 1-8 , auto
DDR DQ DRIVE STRENGHT -not reduction - 15% , 30% , 50% reduction , auto
PDL DELAY ADJUST - faster - slower -auto
DLL SPEED OVERRIDE - low - high -auto
diky!
Re: bios nastaveni nf4 infinity ultra -U
Vysvetlit to presne neviem, ale odporucam ti pozret si toto:
http://i4memory.com/showthread.php?t=327
Mohol by si tam najst odpovede na to co ta zaujima....
No ten topic si odporucam precitat, je tam fakt kopec veci skvele vysvetlenych, vdaka, fakt mi to pomohlo objasnit niektore nastavenia.
Citace:
Původně odeslal
mortician
bohuzel...polozky ktere me zajimaji tam nejsou..natoz vysvetlene
ja uz procetl dfi-street forum ale tam sem se taky nejakeho vysvetleni nedopatral:-(
Já tuhle desku měl, a došel jsem k závěru, že nemaj žádnej vliv na výkon ani stabylitu ani výsledné OC.
Tak jsem nechal PDL delay na faster, Mtrr maping na continous, DDR DQ DRIVE STRENGHT na no reduction a zbytek na auto.
Ked uz sa bavime o tejto doske, aku voltaz ste dali pre HTT? Nechali ste defaultne napajanie alebo skusal to niekto dvihat? Ma to vplyv pri vyssej FSB na stabilitu dosky?
No ja zjistil ze kdyz necham nastaveni pameti na auto tak se s OC vic jak na 290x9 nedostanu ale po precteni navodu na forum dfi-street.com sem nabootoval i na 2900mhz ..sice za mmt BSOD ale dobre ...ted zas jedu na 2700MHZ pri 1.5V (snese i 2800 pri 1.55 - ale ta stovka navic mi nechybi)
ovsem nahore popsane polozky tam nejsou ..a ani vysvetlene....
jinak chipset snesl i o 0.1V vice ale davat neco vic do toho HTT radice se mi nechtelo :-)))
Celkom zaujimavy poznatok o tom, ako si celkom jednoducho mozete odvalit CPU, ked bezite na nizkej voltazi s procikom a naopak vysokej s RAMkami...skuste pozret...
http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=79509
Ak niekoho opakujem, vopred sa ospravedlnujem..Ale je dobre mat to na ociach...