Logitech MX610 nejsou konfigurovat klávesy
Koupil jsem si pln očekávání Logitech Cordless MX 610 a z hrůzou zjišťuji, že boční klávesy 4 a 5 nejdou konfigurovat.... V Setpointu na ně jde nastavit cokoliv, ale v reálu si dělají furt to svoje Next a Forward, což vůbec nevyužiju sakra!!!
Má nekdo podobný problém? Počítám, že se jedná o celou řadu MX.....
EDIT.... Vhodnou kombinací SetPointu a Uber modifikace to asi půjde, ale musím si vyhrát....
Napište, jaký máte SetPoint.. já jen 2.42 a 3.10
Re: Logitech MX610 nejsou konfigurovat klávesy
Nejlepších (neomezených) možností konfigurace jsem nalezl u kombinace SetPoint 2.60 + uber modifikace, nemá to chybu, jsem nadšen :-)
co je to ta uber modifikace ??? Mam obdobny problem tedka
jojo, diky. To jsem vcera si taky nasel, ale mam problem, ze tam nejde namapovat na postranni tlacitka mysi akce - 4x pootoceni koleckem na mysi tzn. ze tlacitko na mysi vyvola stejny efekt/aci, jako 4 nasobne skrolovani koleckem na mysi
Citace:
Původně odeslal
Kon
jojo, diky. To jsem vcera si taky nasel, ale mam problem, ze tam nejde namapovat na postranni tlacitka mysi akce - 4x pootoceni koleckem na mysi tzn. ze tlacitko na mysi vyvola stejny efekt/aci, jako 4 nasobne skrolovani koleckem na mysi
U uberOptions může být problém s tím, že fungujou jen do určité verze SetPointu, ale našel jsem "hack", jak umožnit namapování jakékoliv funkce (co myš na jakémkoliv čudlu umí) na jakékoliv tlačítko:
http://forums.logitech.com/t5/Mice-a...ck/td-p/309161
Mělo by to fungovat na jakoukoliv verzi SetPointu a mělo by jít namapovat jakoukoliv funkci, co ta myš umí, na jakýkoliv čudl. Když si to do toho xmlka přidáš, tak se ti to pak zobrazí v menu k danýmu tlačítku.
Jop, dělá to asi dost podobný věci jako uberOptions, jenže uO pokud vím funguje max se SetPointem 4.8, což se zase občas nekamarádilo s win7 x64 Ultimate...
no ale tam upravuji prirazeni stlaceni/kliknuti kolecka jako 3. tlacitka, nikoliv prirazeni funkce skrolovani (toceni koleckem) na jine tlacitko.
jinak mam XP a setponit 2xx takze ten uberoption funguje
ps: mam to na WoT - kdy chci mit neustale na jeden klik maximalni priblizeni a oddaleni, nehlede na aktualnim toceni koleckem.
OMG Kone, já ti to napsal jako příklad postupu, jak dostat na jakékoliv tlačítko jakoukoliv funkci co myš umí, nikoliv "how-to" kuchařku přímo na Tvůj problém :roll:
V SetPointu nemůžeš (z bůhvíjakého důvodu) třeba na "One-Touch Search" (aka funkce celkem dokonale na hovno) tlačítko přiřadit klik prostředním čudlíkem. A mačkat kolečko je nepraktický, protože to zase mění free spin na krokové protáčení kolečka...
Takže ano, byl to pouze příklad, jak "rozšířit" možnosti SetPointu, pokud by ti dělal uberOptions problémy kvůli příliš nízké verzi SetPointu.
Nevím, jestli myš něco jako "čtyři kroky otočení kolečkem" vůbec umí...
no ja si prave myslim, ze to jinak nez pres moznosti makra (a to ta mys neumi) nejde, nebot to neni ekvivalent jednorazove akce (stlaceni tlacitka ci kombinace klaves), ale je to nekolikrat opakovana akce.
V tom případě ti uberOptions asi moc nepomůžou... A ani ten postup v tom foru co jsem ti postoval... To musí být nějaká "jednorázová akce", kterou ta myš umí "předdefinovaně".