Programek na otestovani pameti na grafice
Existuje nejakej programek co umi testovat pameti na grafice? Neco jako MemTest, GoldMemory na pameti na zakladni desce?
Jde o to ze mam 7300GT od Leadteku a nepravidelne se rozsipe obraz, testovano na dvou odlisnyx PC, zdroje ruzne, ovladace ruzne, grafika netaktovana v zakladu podle vyrobce.
Nejcasteji blbne ve Warcraft 3, ale i tam se to projevi nekdy az po 4h!!!
Re: Programek na otestovani pameti na grafice
Hmm ne, a když se ti takhle najednou rozsype, tak by to stejně neodhalil, pro něj by to bylo stabylní až do chvíle té chyby a projevilo by se to asi stejně jak v těch hrách. Inu nejlepší artefakt scanner mi furt přijde ATItool a to i pro NV karty, pokud paměti dělaj drobné chyby tak je odhalí, tohle ale spíš vypadá na to že jedou ok, ale pak dojde k ňákýmu podpětí a složí se to. Podobně se mi chovala GF4TI a bylo to špatnejma kondenzátorama na u pamětí, když jsem je vyměnil tak karta od tý doby chodí dobře.
Delam v jedne firme servisniho technika LYNX, kartu jsem odeslal na reklamaci do LEVI s vyjadrenim ze se po delsi dobe rozsype obraz, karta mi prisla zpatky po 9 dnech NEUZNANA s tim ze se zavada neprojevila po dobu testovani 1h.
Byl jsem pekne nas..ranej , a karta jeste ten samej den sla znovu na reklamacku i s poradnym pruvodnim dopisem a fotem monitoru
asi stejnej problem http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=56291
jj ATItool je asi to co hledam.... :-)
pokud si dobre pamatuju v dobe GF4200 existoval tester pameti na grafice od nvidie, ale budu ho muset pohledat a vyzkouset jestli to jeste funguje, jelo to z DOSu.