AMD Athlon XP 3200+ Socket A
Nazdar, Mam tenhle šunt a potřeboval bych ho přetaktovat ale přez multipler. Mam dobry chlazeni tak to vydrží. Cetl jsem neco o cmarani tuzkou na procesor a mám takovou otázku na kterou jsem nikde nenasel odpoved: Kdyz se mi to nepovede podelam celej processor nebo to staci jen smazat a vse bude OK? jinak receno rizika odemykání multipleru. Dík
Re: AMD Athlon XP 3200+ Socket A
Citace:
Původně odeslal
Azureus
Nazdar, Mam tenhle šunt a potřeboval bych ho přetaktovat ale přez multipler. Mam dobry chlazeni tak to vydrží. Cetl jsem neco o cmarani tuzkou na procesor a mám takovou otázku na kterou jsem nikde nenasel odpoved: Kdyz se mi to nepovede podelam celej processor nebo to staci jen smazat a vse bude OK? jinak receno rizika odemykání multipleru. Dík
3200+ ti pujde vys tak maximalne o 200Mhz - otakza jestli to stoji za to. 3200+ bude superlocked - takze jedina sance je odemknout ho na mobilni - musis mit via chipset, aby si mohl menit multiplikator.
Jinak riziko poskozeni je celkem dost nizke (temer nulove, pokud budes pouzivat hlavu).
Re: AMD Athlon XP 3200+ Socket A
hlavne je dulezite vedet tyden vyroby. v opacnem pripade nema cenu cokoliv resit.
mimoto rizika pri trose hledani take najdes. i kdyz uz odpovedel vicemene kolega nademnou.