Tak jsem to zkusil s timhle nastavenim a dosel jsem k nature, kde po plynulym pohledu na vodu nastalo tezky zpomaleni a pak to spadlo do winu s necim jako "out of video memory" Nevite cim to muze bejt? Spatna verze marka?
Printable View
Tak jsem to zkusil s timhle nastavenim a dosel jsem k nature, kde po plynulym pohledu na vodu nastalo tezky zpomaleni a pak to spadlo do winu s necim jako "out of video memory" Nevite cim to muze bejt? Spatna verze marka?
zeby malo videopameti :eek: :|Citace:
Původně odeslal Fila
no myslim, ze vic nez mam asi na bezne prodavanejch kartach nesezenes :-)
Moc velkej OC??
OC+pretazenie=pad.Vcera som sa hral s doom3A a ked do niekoho dlho strielate sa to zacne hrozne skubat , za chvilu zacne vypisovat out of vertex cache a potom mi to drblo do windowz.Ale tamto bude skor OC.
jj.
PS Neni 2.4 on 3.3 GHz, ale 2.4 at 3.3 GHz. :wink:
No OC grafiky to neni, zkousel jsem to no OC a CPU to asi nebude, delalo mi to i pred reinstalem systemu, ale to sem si myslel, ze to je ovladacema, ale neni :-(
Je to zahada, ale docela by me zajimalo kolik bych dostal bodu :-)
2Mike: dik, nejlip by melo bejt running at...
pouzi @ a mas pokoj :-)Citace:
Původně odeslal Fila
Inac ja som nastavil v ATI control paneli vsetko na full quality, 6xAA, 16xAF a dostal som niejakych 1990 markov. Pri rovnakom OC ako 5300 markov :-)
3D Mark03 na Nature chce 256MB pre grafiku, daj v biose
AGP ... size na 256MB alebo 512MB, ak to nepomoze tak uz fakt neviem 8-)
A jsi normální ? :-o vždyť se to nehýbe ani bez těch sračiček normálně,padá to až na 12fps,je jedno jaké je rozlišení,tak nevím teda proč to potom pouštíš takto !.Pusť si radši demo pro R9800 s motýlem.Citace:
Původně odeslal Fila
Neni normalní ;D Za to dam krk, nebo parka do ohne :o :wink:
No ja jsem jen chtel videt kolik dostanu bodu, jinak to v nature za tu chvili co to bezelo spadlo az na 0 :-) To by nemohla bejt normalni pulka lidi ma OC, pac jak psal vyse Time lord dostal s timhle nastavenim 1900 bodu :wink: Takze kdokoli dostabe min neni normalni :-)
Proste mi to nechodi a ma to chodit, takze mi to vrta hlavou, ale zkusim to nastaveni v biosu na 256MB :-)