Používám tento způsob přetaktování, ale rozsah přístupných frekvenci se mění v závislosti na verzi detonatorů … neví někdo jestli se to nedá nějak ovlivnit, dalším nastavením v registru nebo tak něco :?:
Printable View
Používám tento způsob přetaktování, ale rozsah přístupných frekvenci se mění v závislosti na verzi detonatorů … neví někdo jestli se to nedá nějak ovlivnit, dalším nastavením v registru nebo tak něco :?:
ja bejt tebou tak to natvrdo dam do biosu pomoci nejakeho bios editoru a pak naflashoval...
jj, rozmezi jde zvetsit po zasahu v registrech. vice infa zde: http://oc3dmark.octeams.com/tip02b.htmlCitace:
Původně odeslal Cando
Stahni si Ge-force tweak utility. Tam si muzes primo natvrdo nastavit, na kolik to ma jit a pak se od toho odviji rozsah tech soupatek v ovladacich.
Lepší zkušenosti mám s Riva Tunerem :wink:
Power Strip rulezzzzzzzzzzzz :smoke:Citace:
Původně odeslal Bukyn
Cez bios alebo riva tuner.
Riva tuner nebo NV Tweak
Podle mne je nejlepší vyzkoušet možnosti kterýmkoliv z výše uvedených programů a po dosažení stability nastavit tyto hodnoty v BiosEditory a flashnout do grafické karty.
Ja jsem to zkusil přes simpsons bits. V regeditu si dej vyhledat "bart", najde ti to nějakou hodnotu klíče, pak si dej vyhledat "krusty", zase dostaneš hodnotu klíče a pak přepiš hodnotu klíče bart hodnotou klíče krusty. Abys našel krustyho, nesmíš mít pamět vyjetou nadoraz (úplně vpravo).Citace:
Původně odeslal Cando