Bsplayer a přehrávání divx a AC3 zvukem přes SPDIF
Zdravim vsechny,
stojim ted pred problemem prehrat DivX film s 5.1 AC3 zvukem a to tak aby me ho dekodoval receiver (pripojeny k pc digitalne) a ne zvukova karta.
Kdyz si pustim powerdvd a prehravam primo dvd film,je vse ok, na display receiveru je me spravne ukazano ze prichozi signal je dolby digital a tak to i funguje.
Zkousel jsem ale prehravat *.avi s AC3 zvukem v nejnovejsi verzi bsplayeru,nastaveni zvukovky jsem nemenil (Audigy 2) a i kdyz me to v powerdvd jde tak pres bsplayer nikoliv,a to i kdyz v nem navolim spdif vystup.
Jedine co se mi podarilo,ho nastavit tak aby me to dekodovala zvukovka (v bsplayeru vystup na 6ch,ac3filter s codecspacku na 5.1), to ale neni tim pravym resenim.
Kdyz stejne avi prehravam v Powerdvd jako "media files",nefunguje to taky,i kdyz pri prehrani dvd ano.Zvuk mi sice jde,ale jen 2ch a jako PCM.
Neporadi nekdo v cem je chyba,co nastavit,zmenit? Diky za kazde nakopnuti spravnym smerem :)
Re: Bsplayer a přehrávání divx a AC3 zvukem přes SPDIF
Co skusit pouzit Moonlight Odio Dekoda. Je v nom poznost zapinat i vypinat jednotlive vstupy a prepinat na jednlotlivy pocet reproduktorov.
ok,diky za tip,vyzkousim :)
Vyzkousej popripade Satsuki dekoder pack. Byl jsem znacne nas**n, ze originalni PowerDVD mi neprehraje DTS a chtej za kodek 25 dolaru. K originalnimu softu na originalnim CD, grrr. Tak jsem trochy smejdil a nasel tohle http://www.stahuj.cz/multimedia/kode...-decoder-pack/ V balicku je i Media player classic, je to proste jakychkoli Trojanu nebo spamu a moznosti nastaveni jsou neuveritelne.