Fujitsu-Siemens Amilo Pa 1510: problém s nastavením výkonu VGA
Ahoj všem,
mám tento ntb a problém s nastavením výkonu grafické karty v něm:
nastavoval jsem v ovladačích VGA ze 128MB na 256MB sdílené paměti. Po restartu to nastavení bylo ok. Jenže další den, když jsem NTB zapnul, tak tam bylo jen 128MB. Neví někdo, proč to takhle blbne, to nastavení ?
Díky
Re: Fujitsu-Siemens Amilo Pa 1510: problém s nastavením výkonu VGA
A ty si myslis, ze pridanim sdilene pameti si zvysis u tehle grafiky vykon jo? :)
Mám dojem že nejlepší to bude nastavit v BIOSu...nicméně jedná se o zbytečný krok :) Možná by neškodilo kdyby jsi napsal přesnou konfiguraci toho NTB, dělá se ve spoustě verzích. Možná máš nějakou Ati X1400 128(512)
Ano, výkon se o něco zvýší, odzkoušeno( i když né o moc, ramka klesne, ale to je klasika pro sdílenou grafiku). Jinak konfigurace:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41732
píšou tam, že max. 128, ale na krabici mám 256MB.
Mno tak nevím jestli to myslí vážně či co, nahoře v popisu jádro X300 dole X1100. Nicméně na nárust výkonu jsi přišel kde? ani jeden z těch čipsetů není "herní".
Nicméně proti gustu..pokud to jde, tak se tato volba nastavuje v BIOSu, při startu zmáčkni Delete či F2 :)
Je to X1100. No jednoduše u NFS Most Wanted u jednoho rozlišení se to na 128 MB trochu kousalo a na 256 MB to jelo plynule.
Tak to je hlavní. Podařilo se v BIOSu najít a změnit?
Teď to bohužel nezjisítm, mám ntb v servisu kvůli problémům s wifi. Hned jak budu moct, tak to vyzkouším a napíšu.