Grafy teplot a voltáž proc. a grafiky
Při hraní Oblivionu a Carbonu mi vypadne asi popůl hodině ,obraz do win.A to mám podtakt na 1500 MHz,když nastavím proc na 2 G,tak se mi restartuje asi taky po půl hodině,jak kdy.Teplota procesoru je kolem 55°°,grafika přez 60°.Grafy ve Speetfanu nejsou rovný,Na voltech to lítá u proc.od 1.62 až do 1.7 V.Mám dojem že je to asi nekvalitní zdroj,značku nevím,jen že má 350 W.Nemáte s tím někdo zkušenost?Prosím zkuste se někdo podívat na ten svůj comp ve Speedfanu,jak vám to tam ukazuje.Grafika je to samé,jak zuby na pile.
Re: Grafy teplot a voltáž proc. a grafiky
Bylo by fajn, kdybys napsal, co mas za sestavu :), jinak to napeti ti kolisa celkem dost, jenze odecitani napeti deskou neni dvakrat spolehlivy.
Citace:
Původně odeslal
seTti
Bylo by fajn, kdybys napsal, co mas za sestavu :), jinak to napeti ti kolisa celkem dost, jenze odecitani napeti deskou neni dvakrat spolehlivy.
Athlon 2500,GK x1600PRO,1G RAM,MSI K7M2 DELTA,
Zkus testnout komp na default taktech v 3DMarku05, Prime95 a memtestu. Krom zdroje to taky muze byt klidne i deskou, v jakym stavu jsou jeji kondiky?
Zatím dík za radu,zítra se na to podívám.
Zkus profouknout chladič u grafiky a na procíku :-)
Citace:
Původně odeslal
miroslavhendrych
Athlon 2500,GK x1600PRO,1G RAM,MSI K7M2 DELTA,
a nezkoušel jsi vyměnit zdroj za silnější? myslím, že 350W je celkem málo....:)
Nemyslim, ze je to v tej vatazi zdroja...Pokial je to znackovy zdroj, tak tych 350W moze byt celkom dost...Kazdopadne by pomohlo keby si viac specifikoval tvoju zostavu...To sa potom lahsie pomaha...
Kolisani mezi 1,62-1,70V rozhodne neni dobre. To vypada na problem se stabilizaci napeti pro CPU, cili na vine je nejspise deska. 350W zdroj vysoce postacuje na sestavu, kterou mas. Zkus jeste ve SpeedFanu monitorovat +12V,+5V vetve, aby mohl byt vyloucen zdroj jako mozna pricina problemu.