Jde vubec rozjet raid bez serial ata disku? Jedna se mi pouze o pripojeni disku do PC, ne o samostatnou fci RAIDU 1,0,1+0
Printable View
Jde vubec rozjet raid bez serial ata disku? Jedna se mi pouze o pripojeni disku do PC, ne o samostatnou fci RAIDU 1,0,1+0
ten raid sata radic je externi cip, takze muzes pripojit klasicky 4 zarizeni na ide a 2 zarizeni na sata... radic jde vypnout jumperem... lze na radic pripojit i pouze jeden disk..., klidne i dva, raid pole nemusis mit vytvoreny...Citace:
Původně odeslal Paja
me se jedna o neco jinyho, ne primo o funkci RAIDu.
mam 4 zarizeni ktery jsou napojeny na normalnim ATA a ted potrebuju pripojit jeste jeden disk, kterej bych napojil na to S-ATA, ale problem je ten ze jeste nikde nemaji S-ATA disky, tak potrebuju napojit ATA disk na S-ATA radic
V levi.cz prodavaj ASUS SATA Dongle. Proste redukci ATA -> Serial ATA. Asi za 450,-...
viz zde: http://www.levi.cz/clanek.php?id=1481
Erbriac> Na co je dobrej ten tvuj bios, cetl jsem neco malo o tom ze tam maji byt nejaky spec. futures, ale nebylo tam presne co, je nekde popis co to obsahuje?
Diky za typ na tu redukci, ale to si asi radsi koupim S-ATA disk, bo je taky o 500 drazsi nez normalni.