Jakej je mezi temahle dvema rozdil:Grafická karta Gainward GeForce3 Ti450 TV GS, bulk Grafická karta Gainward GeForce3 Ti450TV GS
Printable View
Jakej je mezi temahle dvema rozdil:Grafická karta Gainward GeForce3 Ti450 TV GS, bulk Grafická karta Gainward GeForce3 Ti450TV GS
nejspis u ni nebudou hry, mozna naky kabliky atd.
proste bulk je holy baleni.
Bulkova verzia je bez krabice tak sa mi zda. Dostanes to iba v sacku bez CDs a tak. Inak GeForce3 Ti450 mi nic nehovori. Poznam GeForce3 Ti500 alebo GeForce4 Ti4500 ale GeForce3 Ti450 nepoznam.
Geforce 4Ti 4500 ??? ???Citace:
Původně odeslal Wampa
To Gainward tak dělá,je to ve skutečnosti Ti200 a má většinou 3.3ns paměti.Citace:
Původně odeslal Wampa
BULK si kazdy vyrobce vyklada po svem, ale v podstate to je karta + nejnutnejsi vybaveni... takze vetsinou: karta + cd s driverama v pytliku, nekdo to da do maly krabicky a v pripade karet Sapphire v tom pytliku jeste najdes vetsinou redukci DVI->D-SUB a S-Video->Cinch... je to proste ruzny... v zadnym pripade tam ale nejsou prkotiny jako dava MSI... 6 her + nejaky posr.any Multimedia CD... to vse si prece muzes stahnout z webu.....
OVSEM POZOR: nekdy (a to si musis zjistit na webu vyrobce) je vyrobek BULK osazen horsimy soucastkami (treba pameti) nez RETAIL... opet ovsem zalezi na vyrobci a na zvolene strategii.... ufff, vycerpavajici :-)
PS: nikdo se semnou nehadejte, ja mam totiz pravdu :wink: :lol:
O tom sa da polemizovat, lebo to ci tu pisete, sa skot hodi na Retail nez na bulk. A co potom znamena OEM?
OEM:Original Equipment Manufacturer-vyrobek urceny pro dalsiho vyrobce,treba MSI ;DCitace:
Původně odeslal Raydowe