Ako na instalaciu ovladacov ???
pred tym ako ma zlincujete za tento prispevok, nechajte ma to vysvetlit... Kedysi olo pre innstalaciu CATALISTOV taketo pravidla :
Odinstalovat starsi ovladace,vycistit registr od zbytku starsich ovladacu,po te restartovat,vypnout veskere spustene aplikace!NAINSTALOVAT DRIVERY PRO CHIPSETY (4 in 1,nebo Intel ACCELERATOR),naistalovat znova directX a teprve po te nainstalovat nove katalysty.
Stale to plati ??? uz dost dlho pouzivam OMEGY... postup je rovnaky ??? neexistuje nejaka utilitka pre omegy, ktora by ich cisto odinstalovala ???
prosim, napiste zaruceny postup ako co najlepsie nainstalit omega drivers na sucane karty... dakujem
Re: Ako na instalaciu ovladacov ???
Jo tak to ti asi presne neporadim. Ale nedavno sem chtel nahrat novou verzi Omega Drivers. No samozrejme sem byl zvykly z nVidie, proste pustis instalaci driveru a ony se samy prepisou, pohoda, kein problem.
No jenze catalysty rekly ne...a tim zacalo peklo s instalaci driveru pro grafiku. Nesly dostat do systemu ani prd, porad fungoval jen safeVGAdriver. Ani nouzovy rezim nepomohl, vycisteni od starych souboru, vycisteni registru..nic. Nova instalace se nahrala, doslo k natazeni noveho driveru a pink..error. Soubor nelze nalezt a papa. PC sice jel v poradku dal, ale jaksi bez driveru na grafiku nejde video, TV a taky hry ze...ehm. No takze sem si po roce a pul zopakoval mou oblibenou vecerne-nocni cinnost - reinstalace systemu. Ale aspon jednu vyhodu to melo, zase vsechno fici rychle jako z praku :D.
Takze pokud muzu radit, pred instalaci nove verze se nejdriv TOTALNE zbav te stare. Jen mi nejak nejde do hlavy proc bys musel nahravat DirectX a ovladace pro chipset. Nak
Re: Ako na instalaciu ovladacov ???
Unistal catalyst a control panela restart , instal catalyst i cp. Ziadne ine veci nevykonavam a vsetko mi tak slape ako na X1600 AGP +nf2 tak na X1900 PCIE Xpress 3200. Dokonca ani registre necistim. To uz sa mu naozaj nieco pocas instalacie pokazit.