Potřeboval bych poradit jak trošku pošponovat celera 500MHz v desce MSI 6163 (intel BX440), mám ho přes redukci ze slot 1 do 370 pga a ne a ne ho rozjet na vyšší frekvenci než 500MHz. Díky za radu
Printable View
Potřeboval bych poradit jak trošku pošponovat celera 500MHz v desce MSI 6163 (intel BX440), mám ho přes redukci ze slot 1 do 370 pga a ne a ne ho rozjet na vyšší frekvenci než 500MHz. Díky za radu
Velmi to pretaktovat nepojde, uz 7.5x75MHz je 562 co je prilis vela na jadro Mendocino.
No ja mel driv Mendocino na 366 a v pohode slapalo na 523 (95FSB x 5.5), ale samozrejme jen diky mensimu multiplikatoru... :)Citace:
Původně odeslal Rainbow
Kdyz to bude dobre chladit, zvedne Vcore, tak by z ty 5stovky urcite mohl neco navic vyrazit, ale jeste bych mu spis doporucil se zbavit ty redukce PPGA a poridit si FCPGA, me nejdriv s tou PPGA taky nijak vyrazne taktit neslo, skoro vubec a po prechodu na FCPGA sem mel razem uspech, to sem tehdy taky mel MB od MSI a to BX-Mastra, byla to ovsem na svou dobu very good MB! ;) ;D
hmm, 500MHz celera jsem měl, chodil mi na 566MHz při 2,2V, ale tak po měsíci už nějak nechtěl na 566 startovat, tak jsem ho prodal, na 500MHz jede do dnes (teda aspoň myslím). Jinak můj recordní POST byl 625MHz při 2,4V ale frkalo to tak asi jeden test v 3D marku 99MAX ;D (a to ještě bylo v zima a otevřené okno do kořán) ;D
Niektore redukcie su shity, to je pravda. Ale Mendocino nad 500 velmi nechodi... Mal som 333ku (Slot 1), na 415 (5x83) chodila bez zvysenia napatia ale na 500 nechcela chodit vobec, zvysovanie napatia nepomahalo. :roll:
Ked ma raz Mendocino (Deschutes) jadro hranicu ~~500+- MHz, tak to pretaktovat moc nepojde :roll:
Par kusov nad 600 sa dostat podarilo, ale to je mizive promile...
Měl jsem taky stary Celeron 500 přez redukci, šel na 7.5 x 75 a víc ani prd.
Když jsem nahodil 7.5 x 83 tak černo.Ani zvýšení volt. nepomohlo - černo jako slepooo. Byl jsem nadšen po upgradu na Celer 600.
Běž radši do upgradu Coppermine nebo Tualatin - Celeron.
Teď provozuju na své shit desce s Via Apollo Pro Plus Tuleně a je to obrovský rozdíl.