Board swap v HP notebooku
Nazdarek!
Jenom me tak napadlo, jestli by slo v HP nw8240 vymenit zakladni desku za neco novejsiho (Core2Duo) konkretne za kousek z HP nw8440 - pouzivaji stejnou chassi, rozdil je akorat v GPU (FireGL v5000 vs FireGL v5200) a pouzitym CPU (Pentium M vs Core 2 Duo).
Duvod je, ze moje nw8240 pujde na reklamacku - na 95% vymena zakladovky, tak jestli se mam vubec pokouset se servisakem domlouvat.
Re: Board swap v HP notebooku
Tazko povedat, ci budu mat dosky uplne rovnaky layout. Ked je vsak rovnake chasi, ja by som to asi skusil :) Teda za predpokladu, ze nebude treba menit aj heatpipe chladice, pripadne pridavat nejake pasivy. To uz by asi nebol ochotny spravit "v ramci opravy". Pripadne sa zaregistruj na tomto fore myslim, ze ti tam poradia skor ako tu.
Re: Board swap v HP notebooku
Ked budes riesit reklamaciu HP v zaruke tak Ti tam daju presne to co si mal.Kazdy HP diel ma svoje identifikacne cislo(Spare No.) na zaklade ktoreho servis objedna novy diel.tak 2-3roky spat sa obcas stalo ze ked sa pokazil 10GB HDD tak ho nahradili 40GB ktory vsak mal uzamknuty FW na 10GB.(Pôvodna velkost sa dala zistit podla nalepky) no ale to som uz odbocil od temy