Nemate nekdo odkaz na testy Bartona 2500 jak to jde pretocit??????? A sel by do meho stareho dobreho epoxe 8K3A??
Printable View
Nemate nekdo odkaz na testy Bartona 2500 jak to jde pretocit??????? A sel by do meho stareho dobreho epoxe 8K3A??
no pekny ale furt drahy.
Jééé, to mám radost, že jde Bártík pěkně přetaktovat....
Jééé, to mám radost, že jde Bártík pěkně přetaktovat....
Jee to mam radost ze tu dakto nahana posty ;D (alebo je radost az taka velka ??? )Citace:
Původně odeslal eraser
Ježišmarjá, vono je to tam třikrát, to jsme fakt nechtěl, dnes mi celej večer nějak blbne net, už se mi to stalo i u jiných threadů.
No bude to pomalym pripojenim.....daval si obnovit prilis casto.
noo jet by nemel ale podle me jasne s novvym biosem by ho to sežrat meloCitace:
Původně odeslal JOHN
Ja som videl support chipset list, a na kt333 ide vsetko, aj bartony maly uvedene do 3000+ kt333 ako v pohode ;D
Zdravim, momentalne mam DURON 800, ale planuju novej komp. Ted muzu za komp utratit nejake penize, ale za rok, nebo dva, budou jine priority (rodina a tak). Proto planuju procesor, aby nebyl hned v low-end. O taktovani sem se doposud nezajimal a tak me zajima jestli je to dobra volba, jak z hlediska normalniho chodu, ale i mozneho pretakteni. Urcite nechci delat zadne fyzicke zasahy do prociku a rady kup si 1700+ a prepajej ji, zatratuj, precmarej nepotrebuju. Planuju chod bud v normalnim stavu, nebo proste jen zvednutim FSB, ev. nastavenim v biosu multiplikatoru (cet sem par clanku a obecnou predstavu mam). Laicky si zatim predstavuju, ze je mozne, ze zakoupeny 2500+ na 333FSB pujde s chlazenim na 400FSB (166*11 -> 200*11) na nejakych 2900+. Sem velkej idealista? Jde to vubec soft. pretaktnout tento procesor, diky za vsechny rady a napady.
Keď nechceš 1700+, ktorá sa pretaktováva mimochodom veľmi ľahko - žiadne HW úpravy, zvýšiš FSB zo 133 na 166 máš z nej 2200+, tak si zober TB0 2100+ AIUHB... Z neho by si mohol dostať aj takých 2700+ až 3000+ a takisto pomerne jednoducho...Citace:
Původně odeslal Aradan
Za Bartona dať pomaly 2xkrát viac je dosť otázne... Radšej slabší CPU a kvalitnú dosku ako naopak...
Dosiahnuť FSB200 môže byť problém ak nemáš dobré pamäte a je tu aj problém vysokej AGP/PCI na VIA čipsetoch pri takejto FSB...
Vzdyt do nej pousti 2V !!! :o ;D
však pohoda ne ? když to dobře chladí,já taky hulil týden 2V a pohodka 8-) :DCitace:
Původně odeslal lullu
Vrahu ;D Ja se bojim dat mu i 1,675 :-)
ja svymu XP daval i 2.2V a taky no problemo :wink:Citace:
Původně odeslal lullu
hej proč se bojíš, při tomhle napětí but rád že to funguje jestli to máš overclock. klidně mu dej 1,8V to je ještě 100% jistotaCitace:
Původně odeslal lullu
Koukam že vám hoši otrnulo,ale musím se přiznat že mi to taky nedalo a testoval jsem ho na 2,1V mimochodem to jelo 2600mhz ale jen na deset minut a pak jsem vymněk
To WDF: Desku planuji s oficialni podporou 200 (400) FSB. Pameti chci koupit OCZ 400. V tomhle by problem byt nemel. Trosku se bojim jit do prilis slabeho procesoru protoze, kdyz se ho nepovede taktnout vys, tak me zustane pomale CPU. Zatim se me zda cena 2500+ prilis vysoka, ale taky nekupuji pocitac hned a myslim, ze cena pujde dolu.
Hlavne me zajimalo jake jsou obecne moznosti u 2500+. Kdyz jen zvednu FSB na 200 muze se poskodit? Je me jasne, ze bude topit, ale planuji kvalitni vetrak se specifikaci 3000+. Budu muset i zvedat napeti prociku? To se me moc nechce. Vykon by me postacoval i toho nepretaktovaneho, jan bych rad FSB 200 pro lepsi pametovou propustnost. Jestli je to vubec znat. Diky.