slo by udelat něco takoveho???
zdravi, sem tady novacek, tohle je muj prvni prispevek,doufam ze sem to dal do spravne sekce, kdyz ne tak me prosim hned nekamenujte
chci se zeptat, tohle PC je fakt skutečne? vlastni ho někdo? funguje to tak jak by melo? nebo je to jenom maketa?
ale moje hlavni otazka je:
šlo by neco takoveho vytvorit jako normalni PC? sehnat? koupit?nechat udelat? moc bych si to pral,
http://img411.imageshack.us/img411/3820/pcuv8.jpg
diky za odpovedi
Re: slo by udelat něco takoveho???
urcite to udelat jde, v tom bych problem nevidel a jako maketa mi to nepripada.. jen kde sehnat tak malou popelnici?? >:}
V tom to právě spočívá, musíš si jí vyrobit:rolleyes:.
a nenasel by se nekdo, nejaky svarec kdo by neco takeho udelal, vyrobil?
myslím že pokud dokážeš opravdu dobře ocenit výrobní náklady, cenu práce a nápad, tak člověka, co za úplatu něco na tenhle způsob udělá, najdeš.
Tento kontejner je funkcni komp - konkretne celer600. V linku jsou podrobnosti.
Mel jsem moznost videt ho nazivo v polsku a promluvit si s autorem. Kontejner je ve skutecnosti mensi nez vypada a zpracovani je opravdu perfektni. Vsak polci behem tech 2 dnu v polsku hodne zirali. V hlasovani moderu kontejner ziskal prvni misto a porazil Fist Alphu velkeho Stoobiho. :-)
V hlasovani navstevniku skoncil na 4 miste a Stoobi na druhem.
//Domovske forum a projectlog zde http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=73085
Na foru pctuningu je o tomhle modu celej thread.
Taky se mi tenhle mod moc libi, ale abych neco takovyho vyrobil, tak mi chybi prostredky... kazdopadne je to dobre odvedena prace.
Citace:
Původně odeslal
woyta
diky moc kamo
tak tohle je snad nejlepsi mod ktery jsem kdy videl.. fakt pecka :) respekt, tohle udelat to je frajer ;)
Zdenda fakt umi a tmaras se zrejme snazi na jeho praci vydelat. Zdysek svuj kontejner neprodal. A tmaras na aukru vystavuje zdendovu fotku. a chce za to 3000.
http://aukro.cz/item161947587_case_popelnice_supr.html
///
19:34 Woyta: Zajimalo by me jak chces prodat vec kterou nemas
19:35 tmaras: jak to muzes vedet ze to nemam?
19:35 Woyta: Protoze autora znam
19:36 tmaras: jo?
19:36 Woyta: jo
19:39 tmaras: no ja ho taky znam a prave pro me vyrabi 2 kusy sme domluveni. jedne pro me a jeden pro brachu. a ja se na ne moc tesim. a ted sem koukal na aukro ze tam je pridanej prispevek na me jmeno, tak to musel asi bracha tam dat, ale ne ten pro kereho to mam, ten o tom nevi to mam pro neho jako prekvapku, bude hepy, ale ten druhej bracha, ja jich mam vic:) ja nejsem tak blbej abych si od nekoho nechal neco delat a pak to prodal.....rikam sem s Zbyskem domluveny na 2 ks pro me
19:41 Woyta: To ze mas objednany vim. Spis je prekvapivy ze se tam prodava s uzavrenim za 12 dni. A nepusobi to zrovna ciste.
19:43 tmaras: no musim zjebat brachu ze pise hovadiny na moje meno(bo on ucet nema na aukru tak leze na me) a jak nepusobi ciste?
19:44 Woyta: Nema to doma a otazkou je jestli to do te doby doma mit bude. Vypadalo to jako podvod.
19:44 Woyta: navic fotka je prvniho exemplare
19:45 tmaras: aha no ja na to kuknu poradne a zmazu to asi, no vis urcite to Zbysek nebude mit hotove za 12 dnu to vubec
19:45 tmaras: a rikam bracha ten kery to psal nevi nic o tom asi me chce nasrat ja nevim, jen sem mu ukazoval fotky jak to bude a co to bude
3000 tisice? Tak cena materialu se tam vleze urcite, ale ta prace tomu neodpovida, asi bych si toho cenil vic, autor na tom musel stravit hodne casu, aby to vypadalo takto.