Ma niekto v zaruke Sapphire Radeon X800pro 256MB ?
mam problemy s napajanim a mam tu smolu ze mi pred 2 mesiacmi skoncila zaruka doba. chcel by som poprosit ci nema niekto grafiku sapphire Radeon X800pro 256MB este v zaruke aby sme ju dali reklamovat. ďakujem. určite sa nejako dohodneme na odmene
Re: Ma niekto v zaruke Sapphire Radeon X800pro 256MB ?
Citace:
Původně odeslal
ctrl_j
§ 250 Podvod
aky podvod a nie je to podvod ked chcem poslat kartu na pozarucnu opravu a mi povie ze ju mam zahodit lebo je po zaruke??? a hoci stala 16000 Sk ? a to nie je podvod to sa kupuju komponenty len na 2r ?????? a to nie je PODVOD na zakaznikoch ?
Citace:
Původně odeslal
HECTOR_X
aky podvod a nie je to podvod ked chcem poslat kartu na pozarucnu opravu a mi povie ze ju mam zahodit lebo je po zaruke??? a hoci stala 16000 Sk ? a to nie je podvod to sa kupuju komponenty len na 2r ?????? a to nie je PODVOD na zakaznikoch ?
EJ BISŤU, DUŠU TI NAHÁŇAM !!! A veru že ty dobre vravíš, Pištík môj...
Citace:
Původně odeslal
HECTOR_X
mam problemy s napajanim a mam tu smolu ze mi pred 2 mesiacmi skoncila zaruka doba. chcel by som poprosit ci nema niekto grafiku sapphire Radeon X800pro 256MB este v zaruke aby sme ju dali reklamovat. ďakujem. určite sa nejako dohodneme na odmene
OMFG - jenom te upozornuju, ze je to skutecne podvod podle trestniho zakona, a odpovednej za nej muzes byt uz i v pripade, ze se o nej pokusis. stejne tak i osoba, ktera by s tebou tuhle "kulisarnu" delala.
Tyhle dražší věci mají výrobní číslo,tak by ti to stejně myslím neprošlo.Pokud máš problém s napájením,radši si zkus zjistit,zda by to nešlo třeba mikropájkou opravit.Jinak přístup distributorů je opravdu v téhle branži takový,že po záruce je zboží nezajímá-snad s vyjímkou monitorů,což opravdu moc fér není,takže lidi,co vymýšlejí tyhle kulišárny celkem chápu.Ale podvod to je a navíc ti těžko projde,osobně bych to nedělal