Chcel by som pri skaldani kompu nasadit uz KT400,ale neviem, ktora doska s tymto chipsetom je dobra. Mne sa zatial pozdavaju gigabajt dosky, ktore vedita stymto chipsetom aj pracovat, ostatne dosky su pomalsie ako pri KT333
Printable View
Chcel by som pri skaldani kompu nasadit uz KT400,ale neviem, ktora doska s tymto chipsetom je dobra. Mne sa zatial pozdavaju gigabajt dosky, ktore vedita stymto chipsetom aj pracovat, ostatne dosky su pomalsie ako pri KT333
Dobra je Gigabyte , EPoX 8K9A2+.....
Ja jsem ted stavel dve setavy na levnych EPoxech 8K9AL a zcela bezkonkurencni deska za dobrej peniz, jinak sam mam 8k9a2+ a nemam s ni sebemensi problemy pri fsb 200mhz..ten gigabye taky neni sptnej.....
bral by som Gigabyte mám 7VAX rev1.1 a je v poho :wink:
Ta Gigabyte je vraj najlepsie vyladeny...
No možno áno ale neviem či sa mu podarý zohnať rev 1.1 aby sa nemusel srať s pákou na novej doske alebo hneď ju lakovať kôli 166 fsb :wink:
No mne sa zatial najviac paci prave ten Gigabite 7VAX, je navrhnuty skvele. Ani Epox nemusi byt zly, kuknem ako su na tom s cenou a uvidime. Co si myslel tym lakovanim?
Mohl by mi prosím někdo říci, kde seženu nějaké informace o této desce EPoX 8K9A2+ děkuji
Mohl by mi prosím někdo říci, kde seženu nějaké informace o této desce EPoX 8K9A2+ děkuji
Trebars sem
http://www.epox.cz/
Neni to priami link, ale v sekciji PRODUKTY a dalej dosky zo Socketom A ju najdes.
Urcite tam je, dival som sa na nu.
A co treba ASUS A7V8X LAN, KT400, AGP 8x, 6ti kan audio?? Nestoji moc {cca 3500} a co vim,tak asusy nejsou nejhorsi :wink:
Recenzia na dosku 8K9A2+ je tu:
http://www.pretaktovanie.sk/article.php?sid=869
tož mu tam dej i link na tu tvoji recenzi na 8K9A (8K9AI) - za něco málo přes 3 klacky to je velmi pohodová deska....
Tím lakováním myslel tohle:Citace:
Původně odeslal Raydowe
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...highlight=7vax
Už se na to chystám, ale nejní čas :-(
Cas alebo odvaha :))
No, dalo by se to oddiskutovat, ale momentálně pařím mafii, takže není čas, to víš, byl jsem bez kompu dlouho. A navíc tady už asi 2 lidi psali, že to funguje, a až tak brutální mod to není, abych měl strach. Takže jim věřím a pokud to zkur.vím tak si to hodím. ;D Asi tak.Citace:
Původně odeslal Raydowe
Ked to uz chces robit tak to sprav s tym lakom v pripade reklamacky to das lahsie dolu ako ked to budes pajkovat. :wink:
Chtěl bych se zeptat jestli nemáte zkušenosti s L7VTA od ECS
2 millisx. Mafia je super. A to ze si bol bez kompu a teraz sa neomzes od neho odtrhnut to ti verim, Ja som bez toho mojho uz vyse mesiaca, behom dvoch tyzdnoch ale sa to ma zmenit. Clovece ja nevidem vonku asi pol roka :)
Kamosi jsem na ECS L7VTA postavil kompa. Athlon XP 1700+ na ni v pohode slape na 166 MHz FSB (1830 MHz), vic jsem nezkousel...Citace:
Původně odeslal Pepa
Nevyhoda pro nekoho muze byt, ze rozpeti FSB se nastavuje jumerama na desce - jsou 3 moznosti - 100-132, 133-165 a 166-200, s tim se nastavuji i delice PCI. V BIOSu se pak da FSB volit v tech rozmezich po 1 MHz. Delic FSB/PCI 5:1 se asi nastavit neda...
V BIOSu se da nastavit i voltaz CPU a pameti, ale pouze + nejaky %, nejsou tam konkretni hodnoty.
Myslim, ze za ty prachy je ta deska dost dobra.
sak ta delicka 1:5 je ta na 166 MHz FSB, ne ? 1:6 je na 200 MHz....
l7VTA je dobra doska, zalezi od teba co na nej hodlas robit. Ale myslim ze ked sa to umi, vie aj pekne OC... Nieco ako moja.. ;D
Vcera jsem delal scota s K7VTA3C v5.0 (+/- :-)) a oproti predchozi revizi (3.0 co mam doma) tak taktovani neni problem, 166MHz oficialni nastaveni jumpery (stejne nastaveni jako u Gigabyte 7VAX) a vypadala za ty penize velice dobre. Za 2000,- se asi lepsi koupit neda 8-)
(ale epox je epox ;D )
Tak pokial je to pri OC stabilne, tak je to naozaj super kupa. Ak teda neni doska extremne pomala, co myslim ze neni....
Gigabyte by měl jako první vydat desku s VIA KT 400A.
Možná by stálo zato počkat :?
Zase na druhou stranu,ta cena nebude asi nejnižší :-(