ASUS P5B Deluxe/wifi a X1950pro
Zdravim, mam problem s tymito komponentami, pri restarte windowsu alebo nejako restarte PC mi zapipa PC Seaker a ohlasi ze nemam graficku kartu. Toto iste mi robilo aj pri tom ked som mal Asus x1600pro. tak som kupil novu grafiku a robi to stale. Moze to vyriesit nejaky bios na dosku alebo ta doska je vadna? Nemate niekto taketo iste komponenty? Neviete co stym moze byt? dakujem
Re: ASUS P5B Deluxe/wifi a X1950pro
Citace:
Původně odeslal
Fab30
Zdravim, mam problem s tymito komponentami, pri restarte windowsu alebo nejako restarte PC mi zapipa PC Seaker a ohlasi ze nemam graficku kartu. Toto iste mi robilo aj pri tom ked som mal Asus x1600pro. tak som kupil novu grafiku a robi to stale. Moze to vyriesit nejaky bios na dosku alebo ta doska je vadna? Nemate niekto taketo iste komponenty? Neviete co stym moze byt? dakujem
Doufám že máš připojené přidavné napájení,jestli ti to vypisuje na postu tak hledej problém s napájením grafiky-kábel,zdroj..
Citace:
Původně odeslal
Fab30
Mam podobnou sestavu jako ty, stejnou desku, jen grafika od saphire x1950 pro ulitimate, a zadny problem s tim nebyl.
Mam ale problem s instalaci integrovane zvukovky. Drivery se nainstaluji bez problemu, ale nemuzu ji rozchodit v 5.1 modu. Zadni a stredni repraky nehraji.
Ve windows mam nastaveno 5.1 bedny.
Nevi nekdo co s tim?
Mě to fachalo v 5.1 ale od jisté doby mi to nejde taky a když to šlo, tak zvuk ze zadních beden byl naprosto zkreslený.
Mně už nejde zvuk vůbec ze žádného kanálu, takže deska poletí na reklamaci.
no ja mam tiez tu isu dosku a grafiku od ASUS 1950pro, a vsetko islo vpoho, nepozil som tie dodavane kable ku grafike ale pouzil som org. od zdroja, inak do grafiky musi ist 2x molex aspon ja to tak mam...